Noutăți și comunicate

Finntroll, Hatesphere si Profane Omen - primele confirmari la Metalhead Meeting - editia de toamna

7 aprilie 2014
Finntroll, Hatesphere si Profane Omen - primele confirmari la Metalhead Meeting - editia de toamna
Sambata, 27 septembrie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti, Metalhead Meeting va prezinta a doua editie de anul aceasta. Dupa ce pe 7 iunie ii puteti vedea la Arene pe Sepultura, Moonspell, Arkona si invitatii lor, pe 27 septembrie v-am pregatit un line-up care va contine ca de obicei, 3 headlineri de talie internationala !

Primul headliner confirmat pentru 27 septembrie este Finntroll, trupa finlandeza etalon a scenei europene de metal, cu o cariere de peste 20 de ani in lumina reflectoarelor.

Organizatorii vor anunta cat de curand si al doilea headliner international iar dupa 7 iunie si al treilea ! Ca de obicei, vom avea 7 trupe pe scena !

Alaturi de Finntroll, pe scena vor mai urca Hatesphere din Danemarca, pentru a doua in Romania dupa prezenta in 2013 tot la Metalhead Meeting alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears si trupa finlandeza Profane Omen.

Biletele pentru editia Mhm din toamna sunt deja la vanzare pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro, http://www.bilete.ro si http://www.biletoo.ro si in toate punctele clasice de vanzare din toata tara.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 65 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle (pana pe 1 iulie) - numar limitat de bilete
- 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 1 august)
- 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana pe 1 septembrie)
- 120 de lei Ag si 150 de lei Golden Circle (pana pe 27 septembrie si la intrare)

De asemenea, pe iabilet.ro gasiti si pachete speciale care va permit accesul la ambele editii de anul acesta: 7 iunie si 27 septembrie cu reducere de 20% aici: http://www.iabilet.ro/bilete-sepultura-moonspell-si-arkona-canta-la-metalhead-meeting-pe-7-iunie-la-arenele-romane-665

Biletele se gasesc si in reteaua de magazine Uman din toata tara (Baneasa Shopping City si Str George Enescu 30 in Bucuresti, Iulius Mall din Iasi si Cluj, Uman shop din Timisoara si Strada Muresenilor in Brasov), in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.



Finntroll

Nume etalon al scenei europene, Finntroll au cucerit scena metal odata cu lansarea hitului Trollhammaren (2004) iar pe parcursul carierei de aproape 20 de ani, grupul finlandez a impus standarde reale pentru scena pagan metal, oferind publicului un mix perfect intre sonoritatile viking, black metal si folk.

"Combinand sunetul clasic cu influente non-traditionale - in perspectiva muzicii metal - am reusit sa compunem 11 piese cu un sound pe care l-am dorit de foarte mult timp. A fost una din cele mai dificile sarcini. Cum poti pastra un sound proaspat si totusi familiar dupa 6 albume si 15 ani?"

"La un moment dat ne-am temut ca aceste piese nu sunt suficient de melodice. Apoi am inceput sa credem ca sunt prea melodice. Ce se intampla daca fanii nu vor fi de acord? Ce se intampla daca vor fi dezamagiti? Asa ca ne-am pus pe treaba si ne-am intrecut potentialul. Este 100% Finntroll." declara trupa.

http://www.youtube.com/watch?v=pUPDla44jfQ



Hatesphere

Formata in Arhus, Danemarca de catre chitaristul Peter "Pepe" Hansen in anul 2000, trupa HateSphere a cucerit rapid scena metal daneza, stabilind in acelasi timp un nou standard pentru thrash metal-ul international. Desi trupa a fost marcata de nenumarate schimbari de componenta, stilul s-a pastrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregatiti sa cucereasca publicul din Romania.

http://www.youtube.com/watch?v=jvFVEGY1NQk



Profane Omen

Profane Omen este o trupa finlandeza formata in 1999 iar stilul abordat este Death n' Roll. Cu patru albume la activ, cel mai recent, "Reset", lansat in 2014, finlandezii au castigat premiul de "Newcommer of the year" la Finish Metal Awards si promit un show de zile mari la Bucuresti pe 27 septembrie !

http://www.youtube.com/watch?v=JU9F-lnECQ0



Metalhead Meeting 2014 - o serie de evenimente organizate de Metalhead si oferite de Ciuc Premium!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top