Noutăți și comunicate

Finlandezii de la Turisas confirmati la Metalhead Meeting 2015

2 februarie 2015
Finlandezii de la Turisas confirmati la Metalhead Meeting 2015
Intre 11-14 iunie 2015 are loc festivalul Metalhead Meeting la Cotroceni Open Air, in Bucuresti. Turisas, trupa finlandeza de folk/power metal, va canta in cadrul festivalului de 4 zile.



Formata acum aproape 20 de ani, Turisas combina perfect folk metalul cu power metalul si cu symphonic metalul, tinand capul de afis al marilor festivaluri internationale, la fel cu o va face si la Metalhead Meeting ! Cu solouri cantate pe vioara electrica si o costumatie de scena specifica ce include armuri si costume razboinice, finlandezii vor oferi pe 12 iunie un show spectaculos pe care fanii cu siguranta nu il vor uita. In curand vom anunta si marele headliner de pe 12 iunie pentru a avea o seara perfecta unde berea rece Timisoreana va curge in valuri!

Turisas au patru albume la activ, un Dvd si mai multe singleuri, cel mai recent lansat in 2013, album ce a urcat in topurile internationale pe cele mai inalte pozitii. Piesa de pe albumul cu acelasi nume din 2011, "Stand Up And Fight" a totalizat pana acum peste 7 milioane de afisari pe Youtube, intarind (daca mai era nevoie) numele trupei pe piata internationala de profil.

http://www.youtube.com/watch?v=7woW7DmnR0E

Numele de Turisas este inspirat dintr-un antic zeu finlandez al razboiului si credem ca asta spune totul despre trupa !



Turisas se adauga afisului format pana acum din Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Triptykon, Primordial, Lacrimas Profundere, Cargo, Antimatter, Dew Scented, Demonical, Centinex si multi multi altii. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand!

Festivalul Metalhead Meeting 2015 isi deschide portile pe 11 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 4 zile cu peste 30 de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 11-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un lineup de zile mari cu o atmosfera pe masura! Prima seara este dedicata celor 30 de ani de Cargo (joi, 11 iunie - data pentru care exista si bilete de o singura zi) iar celelalte trei zile, trupelor de metal invitate la festival !

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de patru zile sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro, http://www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana la urmatoarele preturi:
- abonament Acces General - 4 zile - 99 lei
- abonament Golden Circle - 4 zile - 129 lei
- abonament Meet & Greet (poze si autografe cu trupele) + Golden Circle - 4 zile - 250 lei

Preturile abonamentelor sunt valabile pana pe 2 aprilie 2015, apoi acestea vor costa 119 lei Ag si 149 lei Golden Circle

Incepand cu 11 iunie, abonamentele de patru zile Acces General vor costa 140 de lei respectiv 180 de lei Golden Circle, cu loc in fata scenei.

Cotroceni Open Air este o locatie nou de evenimente, openair, de peste 20 000 de metri patrati situata pe Bd. Vasilea Milea nr. 4 exact in spatele Afi Pallace Cotroceni.

Un eveniment marca Metalhead oferit de Timisoreana si powered by Rock Fm, Sunete si Zile si Nopti

http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
http://www.metalhead.ro/mhm/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top