Noutăți și comunicate

Fine It`s Pink live - lansare clip 10 pentru Film 'Young Burns' in Club Control

2 iulie 2015
Fine It`s Pink live - lansare clip 10 pentru Film 'Young Burns' in Club Control
Joi, 2 iulie 2015, TIFF va invita in Club Control la lansarea videoclipului Young Burns, filmat în cadrul programului '10 pentru film' la Transilvania International Film Festival 2015.
Evenimentul de lansare a videoclipului este completat de un concert la trupei Fine It’s Pink.
http://www.youtube.com/watch?v=61e4DgOEAO4

Open doors: 21:00. Intrare libera. Facebook event
Club Control / Sala Berlin - Str. C-tin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Young Burns”, videoclipul piesei semnată de trupa Fine It’s Pink, filmat la TIFF 2015 în cadrul programului “10 pentru film” va fi lansat joi, 2 iulie, în Control Club. Pornind de la întrebarea “Cât de multe știi despre tine?” videoclipul are ca bază tema auto-acceptării și descoperirea individualității în micro-universul propus. Protagoniștii videoclipului sunt cei 10 actori selectați în cadrul programului “10 pentru film”:
  • Alexandru Ion (Teatrul Act, Metropolis, București),
  • Ali Deac (Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu),
  • Ana Covalciuc (Teatrul Bulandra, Metropolis, Teatrul de Comedie și ArCuB),
  • Csilla Albert (Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca),
  • Erzsébet B. Fülöp (Teatrul Național din Târgu Mureș),
  • Irina Drăgănescu (Teatrul de Comedie, Nottara, Bulandra din București),
  • Lucian Teodor Rus (Teatrul Național București),
  • Ruxandra Maniu (Teatrul Odeon din București),
  • Silva Helena Schmidt (Teatrul Național București) și
  • Réka Szász (Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea).

Regia este semnată de Iustin Surpănelu și imaginea de Ovidiu Grămesc.



Fine It’s Pink
http://www.facebook.com/FineItsPink

Înființată în urmă cu mai bine de doi ani la Iași, Fine It’s Pink este o trupă post-indie cu mai multe direcții sonice de la acoustic-pop la post-rock, dream-pop, trip-hop, electro și chiar nu jazz. Fine It’s Pink înseamnă Ioana Lefter (voce și clape), Alexandru Barnea (chitară electrică), Răzvan Moroșanu (chitară electrică) și Călin Andrei (tobe). Primul lor EP, Young Burns, lansat recent, cuprinde 5 piese totalizând puțin peste 20 de minute. “Un material fresh, debordând de idei și cu o puternică personalitate” (Cosmin Ionescu) cu un “lirism detașat al Ioanei, un sentiment de imponderabilitate pe care îl generează Răzvan la chitară, cu momente grave și apăsate, riffuri de pian create de Alex, tobe electrizante, atitudine și soundul organic care îl fact un extended play unic în România, în 2015” (Andrei Bucureci).

La evenimentul de joi, 2 iulie, vor fi prezenți actorii selectați anul acesta în cadrul programului 10 pentru film.

Pentru al patrulea an, zece actori talentați din teatrele din România au fost prezentați publicului, presei și profesioniștilor din industria filmului la Festivalul Internațional de Film Transilvania, în programul 10 pentru FILM. Aceștia au fost propuși și selectați de un grup de profesioniști din lumea teatrului și a filmului: Tudor Giurgiu (regizor şi producător), criticii de teatru Iulia Popovici, Cristina Rusiecki, Oana Stoica și Cristiana Gavrilă şi Răzvan Penescu (editorul portalului LiterNet).
Timp de patru zile, actorii au luat parte la workshop-uri, premiere de film și dezbateri și au făcut cunoștință cu cei interesați să descopere talente noi în cinema – regizori, producători români și străini, directori de casting și agenți.

Anul acesta, programul 10 pentru film a fost prezentat de Farmec, susținut de Mercedes și a avut următorii parteneri: Ecco, Tudor Personal Taylor, Vestige, Universitatea de Arta și Design Cluj Napoca, HBO România, MAC, Keune și Tranzit.ro/Cluj.



Parteneri media: HitMusic Channel, TANANANA, rfi Romania, Eclecticfm.ro, ROCK FM, Radio România Cultural, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, SUNETE, Academia Catavencu, Adevărul, VICE, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Top