Noutăți și comunicate

Festivalul de Muzica Rock si Electro Free Fest 2013 anulat

18 aprilie 2013
Cel mai important eveniment al anului 2013 din Ploiesti si Prahova, pe segmentul de concerte live: FREE Fest IV, urma sa se desfasoare pe parcursul a trei zile, doua nopti, in perioada 24 - 26 mai 2013, in parcul Constantin Stere din Bucov. In cadrul festivalului, doream sa se reuneasca unele dintre cele mai celebre trupe din tara, cat si trupe internationale tribut, din arealul muzicii rock si electro.

Editia IV a FREE FEST-ului, denumita TRIBUTE, a dorit sa confirme si sa sustina pozitia de lider absolut al evenimentelor, pe segmentul Valea Prahovei, incununand ultimele 3 editii, cu una ce trebuia sa rasplateasca publicul prezent prin aparitia in line-up a 2 trupe Tribut Internationale ( GUNS`N`ROSES si PLACEBO ), precum si cele mai in voga band-uri autohtone ( ALTERNOSFERA, TROOPER, E.M.I.L., Vita de Vie, etc ). Numele si profilul acestei editii au fost hotarate, comemorand astfel 50 de ani de la aparitia primei trupe TRIBUTE, respectiv The Buggs, tribute to The Beatles.

 Ne-am dorit ca ediția Free Fest 2013 să depășească cu mult ediția Free Fest 2012. În 2012 am ridicat nivelul foarte mult, trupe ca Trooper, Luna Amara, Steelborn, Timpuri Noi, Tapinarii, Camuflaj sau Alternosfera reusind să transforme Free Fest în unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate până în 2012 în regiunea noastra si nu numai. 

Pentru ediția din 2013 ne-am apucat de lucru chiar înainte să se termine ediția din 2012. Am trimis sute de mail-uri și oferte, dar din diverse motive nu am reușit să asigurăm bugetul necesar organizarii celei de a IV-a editii. Cum nu dorim să înșelăm așteptările fanilor Free Fest sau să avem un festival mediocru, preferăm să anulăm festivalul de anul acesta. Mai mult am decis sa pastram conceptul de "free" si sa nu impunem o taxa a carei valoare ne-ar fi ajutat poate sa realizam evenimentul.

Reprezentantii proiectului isi cer scuze pentru toate inconvenientele create si mai ales fata de publicul prahovean.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top