Noutăți și comunicate

Festivalul concurs Rock Frate in Grill Pub

4 februarie 2015
Festivalul concurs Rock Frate in Grill Pub
Miercuri, 4 februarie 2015, sunteți invitați de la ora 20:30 în Grill Pub unde se dă startul festivalului concurs Rock Frate. În prima seară de concurs vor intra în competiție trupele Discipolii, Pulse și Halo.
Intrare libera.



Discipolii reprezintă o apariție tânără ce aduce un aer nou printre trupele recent formate. Alături de versurile visătoare, bazate pe experiențele intense ale tinereții, trupa aduce în actualitate puritatea rock-ului clasic.

Pulse vă invită să experimentați tinerețea trăită la intensitate maximă.Povestea vieții lor se transpune în versuri memorabile, acorduri șoptite cu o emoție vibrantă și ritmuri molipsitoare ce ne învăluie.

Halo îți inspiră starea pe care o ai după o zi lungă, în care vrei să stai cu prietenii și să nu te mai gândești la nimic, doar bucurându-te de muzică. Muzica lor privește în fața cotidianul letargic, îl provoacă și îl îmblânzește prin acorduri de blues, rock și ritmuri de alternativ, prin linii melodice de stoner și alte influențe subtil combinate.



Proiectul "Rock Frate" dorește să creeze un spațiu în cadrul căruia trupele să se desfășoare, să își arate creațiile musicale, potențialul lor artistic, și de ce nu, să fie chiar o rampă de lansare pentru acestea. Premiul cel mare este înregistrarea a 5 melodii într-un studio profesionist și producția unui videoclip.

Fabrica de Muzică (http://www.fabricademuzica.com) este sponsorul principal ce va oferi înregistrarea celor 5 melodii, Teddy Dumitrache se va ocupa de producția videoclipului iar Radio3Net (http://www.radio3net.ro/), partenerii noștrii principali media, vor transmite live, în fiecare seară de concert, pe site-ul lor.

Sponsori: Fabrica de Muzica, Ciuc.

Parteneri media: Radio3Net, Maximum Rock, Jurnal Rock, Let's Rock, MetalHead, RockStage, BestMusic, RockOut, GetLokal, Urban.ro, Metropotam, Vin si Eu, Cinemagia.

Se cântă live, se cântă rock, frate!

https://www.facebook.com/events/1572167456354963


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top