Noutăți și comunicate

Festivalul I Am The Rocker - noi confirmari

1 martie 2015
Festivalul I Am The Rocker - noi confirmari
Seria confirmărilor continua la festivalul I AM THE ROCKER. Dupa ce Phoenix Entertainment a anuntat pana acum prezenta formatiilor Dream Theater, Skindred, Kamelot, Myrath, Arkona, Dirty Shirt si White Walls, a venit timpul pentru a dezvălui noi trupe din line-up-ul celui mai mare eveniment al verii dedicat pasionaților de rock.

Asadar, Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast se alătură festivalului I AM THE ROCKER și vor oferi show-uri incendiare așa cum ne-au obișnuit.

Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai iubite și mai importante trupe din istoria muzicii românești, bucurându-ne timp de aproape 33 de ani cu o adevărată poezie pusa pe note muzicale. Originalitate, atitudine și constanță sunt trăsăturile care caracterizează cel mai bine stilul inconfundabil marca Celelalte Cuvinte.

Goodbye to Gravity a impresionat încă de la debutul său din 2011. Primul lor album s-a bucurat de succes, fiind o gură de aer proaspat în muzica metal de la noi. Cu un sound demn de marile scene din Occident, Goodbye to Gravity continuă să evolueze și să se remarce la fiecare apariție.

Breathelast activează încă din 2010, timp în care a susținut peste 60 de concerte în aproape tot spațiul est european, au lansat un album și și-au regasit identitatea muzicală în sfera post hardcore/metal. Cel mai recent single lansat este "Maluri"  (producție semnată de Marius Costache) a cărui reprezentare vizuală aparține lui Miluță Flueraș.

Săptămâna viitoare, organizatorii vor anunța o nouă serie de formații internaționale care vor completa line-up-ul. Fără să strice surpriza atent pregătită, Phoenix Entertainment promite că vom avea parte de 2 show-uri istorice din partea a două trupe care au marcat evoluția muzicii rock.

I AM THE ROCKER se anunță a fi cel mai așteptat eveniment de rock al verii. Pe lângă line-up-ul divers menit să aducă împreună rockerii indiferent de subgenurile preferate, festivalul va constitui o experiență totală grație numeroaselor activități puse la punct de organizatori. În plus, va fi primul eveniment în care apa plată va fi GRATUITÄ‚.

Reamintim publicului că poate profita de un preț redus al biletelor până sâmbătă, 28 februarie 2015. Astfel,   biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro, la pretul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top