Noutăți și comunicate

Fates Warning vor avea un setlist special pentru concertul de la Bucuresti

14 Martie 2012
Fates Warning vor avea un setlist special pentru concertul de la Bucuresti

Dupa cum stiti, peste exact o saptamana cei de la Fates Warning si Voices of Silence vor concerta la Bucuresti (21 martie 2012).

Chitaristul Jim Matheos (unul dintre fondatorii formatiei Fates Warning) a declarat: "Feedback-ul primit atat pe retelele de socializare, cat si direct pe email, ne face sa credem ca suntem foarte asteptati la Bucuresti si acest lucru ne face sa ne simtim, de pe acum, extraordinar. Fiind primul concert in Romania vom avea un setlist mai special ce va cuprinde piese din toata discografia formatiei.
Cunoastem multe formatii care au cantat in Romania si care ne-au confirmat ca publicul vostru este unul extraordinar! Nu ne ramane decat sa ne vedem la Bucuresti si sa cantam piesele impreuna."

Cateva filmari din cadrul acestui turneu se pot viziona mai jos:

Castiga un voucher in valoare de 60 lei. Amanunte AICI.
Pagina de FACEBOOK a evenimentului se poate accesa AICI.

Fates Warning este una din acele formatii care au avut curajul sa combine dragostea pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original - metalul progresiv. Americanii sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI. ) la urmatoarele preturi:
- 58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Lista castigatorilor se poate accesa AICI. SOLD OUT.
- 68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
- 75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.

Parteneri Media:
Metalhead.ro, Metalfan.ro, Lets'rock.ro, Welcome2cluj, Muzica buna, Rockstage.ro, 4arte, Rock4u.net, Metropotam.ro, Radio Rock Romania, Radio Nord Est Iasi, Radio 3 net "Florian Pitis", Rockpolis Media, Eventim.ro, Blackhawk Security, Sunete, Rin Hotel.
Eveniment recomandat de: Zile si Nopti, Jukebox venue
Fates Warning vor avea un setlist special pentru concertul de la Bucuresti Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.