Noutăți și comunicate

Fanii deghizati in outfituri creative vor fi premiati de Helloween

26 februarie 2013
Fanii deghizati in outfituri creative vor fi premiati de Helloween
Joi, 28 februarie 2013, debuteaza oficial turneul international HELLOWEEN, "Hellish Rock Part II". Monstrii sacri ai power-metalului si-au obisnuti fanii cu niste concerte cu adevarat speciale, la care adevaratii admiratori ai trupei se pot face remarcati si pot contribui la show.

Daca in timpul turneului "7 Sinners", fanilor li s-a cerut sa se imbrace asemenea lui Dr. Stein, de data aceasta melomanii pasionati de Helloween au o alta misiune. Ei trebuie sa poarte vesmintele lui Dr.Stein, Jeeper, Mrs. God, soldatilor dovleac sau orice alt personaj care poate fi asociat cu legendara formatie germana.

Ca si data trecuta, cele mai bune costume vor fi premiate de insisi membrii trupei.

Fanii deghizati in outfituri creative vor primi un dar de la standul de merchandise si vor castiga un loc in "Hall of Hell", faimoasa galerie foto de pe site-ul official al trupei.

Asadar, dragi fani HELLOWEEN, dati iama in dulapuri pentru a incropi ceva bestial.

Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat "Hellish Rock Part II" incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti. 


Concertul va avea loc la Arenele Romane (cort incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe Eventim) la urmatoarele preturi:

87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!
97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2013
110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesata AICI.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top