Noutăți și comunicate

Fanii Joe Satriani au epuizat inca o categorie de bilete

27 Martie 2013
Fanii Joe Satriani au epuizat inca o categorie de bilete

Dupa cum bine stiti, Joe Satriani va sustine un concert la Bucuresti pe 20 mai 2013. In acest moment, o nouă categorie de bilete a fost epuizată pentru concertul chitaristului legendar! Biletele la prețul de 160 de lei sunt integral vândute. În acest moment, sectoarele A, B, C, D, E, H, I ale Sălii Palatului sunt pline, și au rămas în vânzare mai puțin de o mie de locuri. Un concert organizat de Events.

Totodată, Joe Satriani a anunțat tracklistul noului său album, "Unstoppable Momentum". Cum data lansării, 7 mai, se apropie, iată și titlurile celor 11 piese care vor fi incluse pe noul disc: Unstoppable Momentum / Can't Go Back / Lies And Truths / Three Sheets To The Wind / I'll Put A Stone On Your Cairn / A Door Into Summer / Shine On American Dreamer / Jumpin' In / Jumpin' Out / The Weight Of The World / A Celebration. Albumul poate fi comandat deja în presale de pe site-ul oficial http://www.satriani.com.

Pe 20 mai 2013, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20:00. Biletele rămase sunt disponibile la prețurile de 130 lei și 100 de lei, în functie de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pehttp://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Carturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.
Fanii Joe Satriani au epuizat inca o categorie de bilete Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.