Noutăți și comunicate

False Reality lanseaza albumul 'End of Eternity'

27 septembrie 2016
False Reality lanseaza albumul 'End of Eternity'
Trupa False Reality din Brașov își va lansa în data de 26 octombrie primul album în format L.P., prin label-ul Loud Rage Music. Intitulat "End of Eternity", albumul a fost înregistrat, masterizat și produs de Robert Cotoros (Hteththemeth, The Bipolar Disorder Project), iar artista Claudia Negrilă este responsabilă pentru partea grafică.

Stilul celor de la False Reality poate fi încadrat în sfera oldschool melodic death metal, cu influențe care trec de la progressive și doom până la black metal. Deși trupa activează încă din anul 1999, discografia False Reality este completată doar de un EP, "Tales of Eternity", lansat în anul 2002, principalul motiv fiind lunga perioadă de pauză dintre anii 2003 și 2011 a trupei.

"End of Eternity" conține 7 piese și poate deja fi pre-comandat pe pagina de Bandcamp a Loud Rage Music: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/false-reality-end-of-eternity, unde puteti asculta si trei piese - preview.

Lansarea albumului va fi completată de o serie de concerte pe care trupa le va susține începând cu luna ianuarie în întreaga țară.

Tracklist:

1. Bewitched
2. The Silence Within
3. Rapture and Pain
4. Rih al Khamsin
5. Requiem into Darkness
6. End of Eternity
7. Dear Friend

http://loudragemusic.com/false-reality-reveal-details-on-upcoming-album-end-of-eternity/
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/false-reality-end-of-eternity
https://www.falsereality.ro/
https://www.facebook.com/FalseRealityBand/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top