Noutăți și comunicate

Experimental Friday II cu Ordo Rosarius Equilibri si Kinbaku Art in Kulturhaus

5 noiembrie 2010
Experimental Friday II cu Ordo Rosarius Equilibri si Kinbaku Art in Kulturhaus
Vineri, 5 noiembrie 2010, DonisArt va invita in clubul Kulturhaus incepand cu ora 20:00 la Experimental Friday II.

Pretul unui bilet este de 50 lei si se poate procura din reteaua www.eventim.ro dar si la intrare, in seara concertului.

Pentru a treia oara in Romania, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO se intorc mai motivati ca oricand, deoarece in aceste zile a aparut oficial noul lor album, "Songs 4 Hate & Devotion", suedezii venind intr-o formula live mult mai dinamica si pregatita de un concert de neuitat. Fanii trupei pot urmari deja noul videoclip:


http://www.youtube.com/watch?v=uPOLW9T80RI&feature=share,

produs in Italia acum 2 luni si lansat ieri pe toate canalele media. Mai mult, pentru ca aceasta lansare de album live sa fie completa, DonisArt aduce in premiera pe o scena de la noi, un show de arta japoneza de bondage: Kinbaku.

Nascut din Hojojutsu, un tip de arta martiala bazat pe legarea adversarului, Kinbaku exploateaza potentialul erotic al acestei practici ancestrale ce isi gaseste originea in perioada istorica Sengoku, una dintre cele mai intunecate ere din istoria japoneza. Tehnica, ridicata la rang de arta, spre deosebire the Hojojutsu, este demonstrata si in afara granitelor japoneze, nu multi fiind insa cei care practica bondage-ul traditional Kinbaku.

Pe data de 5 noiembrie, pe scena de la Kulturhaus va pasi astfel un artist Kinbaku recunoscut pe plan european. Zamil, impreuna cu partenera sa reprezinta Kinbaku Art (www.kinbaku-art.com), un proiect german ce vine in Romania de la Berlin.
Zamil - senior editor al revistei germane Bondage Magazine, artist, autor si profesor, este un practicant traditionalist, un student si in acelasi timp, profesor al artei traditionale japoneze de bondage.

Kinbaku Art vor imparti scena cu ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO si vor translata publicul intr-o dimensiune mai putin cunoscuta europenilor, un univers in care se paseste cu spiritul deschis, in care fiinta se exteriorizeaza in tacere, un univers in care muzica, lirismul trupei se impleteste si intregeste conceptual cu arta Kinbaku, cunoscuta fiind relatia trupei cu lumea in care bondage-ul reprezinta unealta de apropiere, de adorare, de supunere.

Pentru cei care sunt deschisi la cunoastere si vor sa afle mai multe despre Kinbaku, sugeram lucrarile celui care este considerat "tatal Kinbakului modern", pictorul Seiu Ito.

Ca detaliu ce mai trebuie mentionat, atragem atentia ca pe parcusul prestatiei Kinbaku Art, pe scena va exista semi-nuditate. Va asteptam la o vineri experimentala, decenta in intentie si speram noi, frumoasa atat in ansamblu cat si in detaliu.

Un eveniment DonisArt, www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top