Noutăți și comunicate

Exit Oz lanseaza albumul „Impamantenit” in Club Control

30 octombrie 2014
1-Exit_Oz_lanseaza_albumul_bdqu_ZGrRhpH0bQ.jpgJoi, 30 octombrie 2014, Exit Oz - singura trupă de dark jazz din România - ajunge in club Control pentru a-și lansa albumul de debut "Împământenit". După un performance de excepție pe scena Festivalului de Jazz de la Gărâna și lansarea oficială a discului din Timișoara (mai, 2014), Exit Oz pregătește publicului bucureștean o experiență sonoră fantastică.
Evenimentul debutează cu performance-ul trupei Loungerie II, o fuziune progresivă, susținută de o atmosferă ritualistică, fraze indie rock și varii sensibilități jazz.



Fb event
Intrare: 20 lei
Biletele pot fi achiziționate la intrarea în club, în ziua concertului.
Sala Berlin/ club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Exit Oz ( Dark Jazz cu influențe variate)

Acest proiect timișorean s-a născut în 2011 din sesiunile de improvizație făcute de Alexandru Iovan (saxofon tenor, voce) și Ovidiu Zimcea (inițial sintetizator, apoi bass), iar pe parcurs s-au alăturat și Dorothea Iordănescu (sintetizator, voce) și Sebastian Hamburger (baterie).
Numită "o trupă cu personalitate" de organizatorul Dbe (Doru Atomei), sau "cea mai promițătoare trupă tânără din țară" de organizatorul Gărâna Jazz Fest (Marius Giura), Exit Oz este o trupă care nu se încadrează pe nicio nișă existentă în România, dar care își descoperă tot mai mulți fani în diferite colțuri ale țării și ale continentului.

Primul album Exit Oz, la care a participat și Lucian Naste (chitară), a fost produs în Portugalia de Jorge Lopes (Marasmo), conține 8 piese și este axat pe elementul Pământ.

"˜Împământenit' este un album tematic și antitetic în relația cu locul de baștină, despre întoarcere, stagnare și liniște, fără a omite momentele de paroxism. Influențele muzicale sunt variate, pornind de la folclorul românesc la muzica ambientală și până la free jazz. Grafica albumului, care poartă un rol important în identitatea acestuia, a fost realizată de Ioana Vreme Moser.

Exit Oz inseamna:
Parhanghelu Sever - saxofon bântuitor-violent, voce telurică
Dumitru Ceaslov - manipulări electrotehnice, chitară post-bas
Angela Badlamentescu - unde melancolice, maree ecumenice
Sinesteziu Kebabian - bam-bam, măciuci plauzibile, frecușuri de artilerie grea.

exitoz.com
http://www.facebook.com/exitoz.ro
http://exitoz.bandcamp.com/



Loungerie II ( fusion punk jazz)

In primii 2 ani de activitate cei 5 membri au reusit sa sustina independent realizarea a 2 videoclipuri, lansarea unui Ep de 6 piese, lansarea albumului Devaro, peste 150 de concerte, participari la Festivaluri de jazz (Sibiu Jazz festival, EUROPAFest), de alternative (B'est fest, Electric Castle Festival, Rock in Parc, Matasari, Clover Fest etc.), concerte in puburi istorice de jazz, rock si experimental, pe scene de teatru si in galerii de arta.

Asculta Altfel ca sa te poți Transforma. Trupa Loungerie II - fusion punk jazz - revine in Control cu un concert care promovează albumul Devaro (2013) - un material liber, intr-o nota mai asezata, cu destul punk si influente de jazz si post-rock pentru o altfel de experienta muzicala, live.

http://www.facebook.com/LoungerieII
https://loungerietwo.bandcamp.com/album/devaro



Parteneri media: Music Channel, Eclecticfm.ro, Radio România Cultural, Radio România București, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top