Noutăți și comunicate

Exista un erou in fiecare dintre voi!

4 martie 2014
1-Exista_un_erou_in_fiecare_dint_nxtJFUQ93.jpgSocietatea de Salvare Bucuresti impreuna cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov au lansat saptamana aceasta campania de informare asupra redirectionarii celor 2% din impozitul pe venit - Si tu poti salva vieti! Exista un erou in fiecare dintre voi!.


Daca scopul campaniei 2% de anul trecut era imbunatatirea timpului de sosire la caz, perfectionarea personalului medical din sistemul de urgenta si dotarea masinilor de interventie cu echipamente performante, anul acesta, campania 2% are ca obiectiv strangerea de fonduri pentru dezvoltarea programului Exista un erou in fiecare dintre voi. In contextul in care tot mai multi oameni isi pierd viata din cauza neacordarii primului ajutor la timp, proiectul Exista un erou in fiecare dintre voi are ca principal scop reducerea timpului de ajungere la urgente de grad 0 si 1 din locurile publice la mai putin de 6 minute. Acest lucru se va realiza prin alertarea persoanelor laice instruite de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov in tehnici de prim ajutor, atunci cand acestea se afla pe o raza de maxim 1000m fata de victima. Acestia actioneaza conform ultimelor protocoale in vigoare pentru stabilizarea pacientului pana la sosirea echipajului specializat. In orice urgenta de grad 0 sau 1, actiunea in primele 7 minute de colaps, face diferenta intre viata si moarte. Desi o inima poate fi repornita si dupa 30 de minute de stop cardio-respirator, leziunile la nivel cerebral sunt ireversibile.

Persoanele publice, ambasadorii Exista un erou in fiecare dintre voi, care au acceptat fara nicio ezitare propunerea de a se alatura pro bono acestei campanii, fiind constienti de importanta cunoasterii tehnicilor de prim ajutor sunt: Dr. Cristian Grasu - Presedinte Assb si initiatorul acestui proiect, Dr. Alis Grasu - Manager General Sabif, Lucian Mandruta, Andrei Stefanescu (Alb Negru), Kamara Ghedi (Alb Negru), Florin Grozea (Hi-Q), Florin Chilian, Mihai Margineanu, K.I.M., Florin Grigore (Etno), Ionut Andras (Ro-mania) si Alex Porro (Benetone Band).

Cei care isi doresc sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare Bucuresti pentru sustinerea proiectului, pot face asta completand formularul 230 de pe http://www.existaunerou.ro si uploadandu-l tot pe acest site.

Spot Lucian Mandruta
http://www.youtube.com/watch?v=84c-jP9CylM&feature=youtu.be


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top