Noutăți și comunicate

Eveniment caritabil in Rock n Regie : Maini pentru maine

12 aprilie 2013
Rock'n'Regie, Free Riders si Concerte Azi organizeaza in perioada 12-14 aprilie 2013 cea de a IV-a editie de concerte caritabile sub numele "Mâini pentru mâine".
Trupa Astero si Rock Events sustin evenimentul si va invita alaturi de oameni frumosi sa ajutam o  familie de batrani, care fac mari sacrificii pentru a avea grija de nepotul lor.

Programul evenimentului este urmatorul:
 
1-Eveniment_caritabil_in_Rock_n__kqpX2oc4o.jpg 
 
12 Aprilie 2013 - Punk/Rock Night

- Just Another Lie http://www.facebook.com/justanotherlieband
- Agora http://www.facebook.com/trupaagora
- Prea Tarziu http://www.facebook.com/preatarziu

13 Aprilie 2013 - Rock

- Between Colors https://www.facebook.com/betweencolors.band
- ASTERO https://www.facebook.com/trupa.astero
- Patru Betze https://www.facebook.com/trupapatrubetze
- Pseudonoise http://www.facebook.com/pseudonoise.band

14 Aprilie 2013 - Acoustic Night

- Bobby Saftiuc https://www.facebook.com/bobby.saftiuc
- Alex & Dani
- Dan Gaina si Elena Crimson
- TAPINARII https://www.facebook.com/trupatapinarii

Intrare generala 10 Lei/zi, bani ce vor fi donati unei familii de batrani, care fac mari sacrificii pentru a avea grija de nepotul lor, Damian Narcis Ionel.

"Tanarul de 13 ani si este un copil cuminte, dar cu nevoi mari.

Tatal sau a murit la varsta de 32 de ani, de leucemie, din cauza faptului ca nu au avut bani si posibilitati pentru a urma tratamente in alte tari.

Mama lui s-a recasatorit, iar din casatoria aceasta mai are un copil, dar sotul actual nu isi ia in serios datoria de parinte.

Narcis este crescut de bunici in momentul de fata, acestia fiind pensionari si cu mari probleme de sanatate. Bunica are diabet si are probleme cu ochii (la unul are cataracta iar cu celalalt nu vede). Bunicul are probleme cu inima si cu tensiunea si a suferit trei operatii la inima. Cand i s-a pus al treilea inel (Taxus Element), medicii i-au recomandat o noua operatie pentru a i se mai pune inca doua inele, dar suma este mult prea mare pentru posibilitatile lor.

Din discutia avuta cu Serban Ioana, bunica si tutorele lui Narcis, majoritatea banilor sunt folositi pe medicamente pentru problemele lor, iar ce ramane pentru utilitatile casei si mancare.

In Octombrie 2012 a fost cu Narcis la control, iar analizele efectuate au aratat ca tanarul este pasibil de Diabet. Doctorul a spus ca asteapta sa mai treaca putin timp, sa refaca aceste analize pentru a putea compara rezultatele.

Lui Narcis ii place foarte mult fotbalul si in cartierul in care locuieste merge la un club de juniori unde este portar. Face antrenamente in weekend, atunci cand poate merge, iar antrenorul il primeste gratis, deoarece ii cunoaste cazul, si l-a acceptat asa in echipa.

La scoala invata foarte bine, dupa spusele bunicii, care este extrem de multumita de Narcis."

Rock 'N Regie Bar
Adresa: Str. Gheorghe Ranetti, Nr. 23, Sector 6, Bucuresti, Romania

Tel. 0729 742 470
Website http://www.rocknregie.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top