Noutăți și comunicate

Evanescence si Soulfly anuntate la Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012

28 Martie 2012
Evanescence si Soulfly anuntate la Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012

TUBORG GREEN FEST powered by Rock the City 2012 anunta inca doua nume mari ce vor fi prezenta intre 29 iunie 2012 si 1 iulie 2012 la Romexpo: Evanescence si Soulfy.

Rock the City, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică rock din România, se alătură anul acesta seriei de evenimente Tuborg Green Fest. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice spectacole internaționale de muzică, aducând în ultimii ani trupe de prestigiu în fața publicului din numeroase țări europene. Alăturarea celor două concepte va garanta o experiență unică tuturor participanților la concerte.

Tuborg Green Fest powered by Rock the City va avea loc la sfârșitul lui iunie și se va întinde pe durata a trei zile, pline de rock și metal de cea mai bună calitate. 15 trupe de calibru mondial, de diferite genuri, vor uca pe scena festivalului bucureștean.
În zilele de 29, 30 iunie 2012 și 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, veți avea multe concerte explozive la a patra ediție a Tuborg Green Fest powered by Rock the City.

Pe lângă formațiile deja anunțate, Guns N'Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lostprophets și Within Temptation, sub egida Tuborg Green Fest powered by Rock the City vă propunem și alte nume importante de pe teritoriul rockului și anume EVANESCENCE și SOULFLY. Aceste două grupuri confirmate la ediția din acest an întregesc un line-up care va trezi interes din partea fanilor rockului, mai ales că Evanescence va concerta în premieră în România la acest festival.

Concert Evanescence la Tuborg Green Fest powered by Rock the City 2012 
  Celebrul grup american EVANESCENCE este un nume important în ultimul deceniu pe scena rock internațională. Încă de la albumul de debut, Fallen, formația a dovedit că are un cuvânt de spus, iar primul lor produs s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platină și 6 albume de aur. Fallen a oferit trupei două trofee Grammy, dar și alte șapte nominalizări. Anii 2000 au fost prolifici pentru EVANESCENCE, perioadă în care au fost editate doar trei produse (două de studio și unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare. Ultimul album a apărut în toamna anului trecut cu numele Evanescence, intrat în Billboard pe locul 1 secțiunile Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums și the Hard Rock Albums.
 
Concert Soulfly la Tuborg Green Fest powered by Rock the City 2012
SOULFLY este deja un nume cunoscut pe scena metalică mai ales pentru că el este condus perfect de către Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura.
Soulfly are până în prezent în palmares opt albume de studio, ultimul apărând pe 13 martie 2012 sub numele Enslaved.
Considerat unul dintre cele mai dinamice grupuri live, Soulfly va avea un cuvânt greu de spus la Tuborg Green Fest powered by Rock the City, ocazie cu care cei patru muzicieni vor prezenta, în premieră în România, în variantă live acest album așteptat chiar și de fanii Sepultura.

"Tuborg înseamna, prin definiție, muzică de calitate și o atitudine liberă. Iar Tuborg Green Fest este evenimentul unde acestea se întâlnesc, în fața scenelor pe care vor urca unii dintre cei mai mari cântăreți rock. Ajuns la a 4-a ediție, festivalul a devenit deja o tradiție, un moment așteptat al anului. Ne dorim ca în fiecare an să ne autodepășim, oferind fanilor muzicii de calitate experiențe memorabile!", a declarat Doron Zilberstein, Vice-Președinte de Marketing, URBB.

Până în prezent, Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de până acum din România, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducând în fața fanilor români nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Biletele sunt în vânzare în exclusivitate prin Eventim și se pot cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.

Accesul publicului se va face în ziua de
- vineri, 29 iunie 2012, la ora 13:00
- sâmbătă, 30 iunie 2012 și duminică 1 iulie 2012, accesul publicului va fi la ora 12.00.

Orele de incepere ale concertelor:
- vineri, 29 iunie 2012, la ora 15.00
- sâmbătă, 30 iunie 2012 și duminică 1 iulie 2012 , orele 13.00.

Eventim recomandă achiziționarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim și prin organizatorul Festivalului, East European Events și Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment.
Evanescence si Soulfly anuntate la Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012 Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.