Noutăți și comunicate

„Eu nu te tin cu forta”, noul single al Simonei Radu

22 mai 2015
„Eu nu te tin cu forta”, noul single al Simonei Radu
Vineri, 22 mai 2015, sunteți așteptați începând cu ora 21:00 la lansarea noului single al Simonei Radu în Clubul Taranului.

Prețul unui bilet este de 20 lei.



Pe scena vor mai urca alaturi de ea Sebastian Blaj (clape, chitara, backing vocals) si Mihai Melinescu (chitara, backing vocals).

„Eu nu te tin cu forta are un parcurs aparte si o vointa proprie, ca piesa. Isi trage radacinile dintr-o stare emotionala traita in urma cu zece ani, iar acum si-a castigat dreptul de a fi single in urma reactiei foarte bune a publicului la cele mai recente concerte. Si cum mesajul piesei e unul personal, dar si universal valabil, sunt curioasa in ce masura se vor regasi in el cei care imi asculta muzica” spune Simona despre noul single.

Simona Radu – I am I (lyrics video)

http://www.youtube.com/watch?v=w942o3NCKoY

Haideti asadar vineri, 22 mai 2015 la Clubul Taranului (sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei), pentru un concert acustic alaturi de Simona Radu! 

Despre Simona

Pe Simona Radu o stiti precis din colaborarile cu Vama Veche si Firma, ea fiind si vocea formatiei Trupa alaturi de care a lansat in 2004 EP-ul „Urc si cobor” si de pe care ati auzit sigur macar o data piesa “Daca nici tu“.

Simona Radu – Daca nici tu (live acoustic)

https://www.youtube.com/watch?v=K_b2KF6JqjY 

Simona Radu a revenit apoi cu un nou proiect ce-i poarta numele, lansand in 2011 albumul “A Million Others Like Me”. Autoprodus si lansat digital, albumul a primit premiul 2 (juriu si People’s Choice) la concursul Eco Arts Awards pentru piesa “Blood Stained” si a ajuns doi ani la rand in semifinalele International Songwriting Competition cu piesele “Fairytale” si “Naked As We Come”. Stilul ei muzical penduleaza undeva intre indie pop si singer/songwriter, iar printre influentele muzicale se numara Alanis Morissette, Tori Amos, Gotye, Imogen Heap si Ed Sheeran.

Hitul-surpriza “LLA” si o proaspata formula live au readus-o pe Simona Radu in atentia publicului, ea pregatind un nou album pentru acest ansi urmand sa fie prezenta pe coloana sonora a filmului “Bucuresti Non Stop” in regia lui Dan Chisu.

Simona Radu on Facebook: http://fb.com/SimonaRaduMusic
Simona Radu on Youtube: http://youtube.com/SimonaRaduMusic 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top