Noutăți și comunicate

„Elvis” aduce magia rock&roll-ului in Hard Rock Cafe

19 ianuarie 2016
„Elvis” aduce magia rock&roll-ului in Hard Rock Cafe
Pentru iubitorii muzicii lui Elvis Presley, Rob Kingsley aduce din nou la București spectacolul „A Vision of Elvis”. Pe 11 martie 2016, de la orele 22:30, la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va da viață celor mai iubite piese din repertoriul „regelui muzicii rock&roll”, aducând publicului din România atmosfera anilor de vis ai Americii.



Show-ul “Rob Kingsley - A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer înnăscut, pasionat din copilărie de cariera și showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani în care a studiat prestațiile live ale regelui, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui cât și printre ceilalți artiști de profil.

Daca mai era nevoie de un argument pentru a înțelege profunzimea showurilor lui Rob și acuratețea detaliilor ce definesc aparițiile artistului, mai putem spune că vestimentatia pe care Rob o îmbracă pe scenă este produsă în Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confecționat costume de scenă pentru aparițiile din anii 70 ale lui Elvis Presley însuși.

Rob Kingsley este considerat un showman desăvârșit, care electrizează publicul la fiecare reprezentație, reușind să reaprindă flacăra pasiunii și să recreeze atmosfera incendiară a unui show al regelui.

Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare următoarele categorii de bilete:

VIP : loc în fața mesei și poză cu artistul - 90 lei
Categoria 1 : loc în fața mesei - 70 lei
Categoria 2 : loc la masă - 50 lei

Biletele sunt disponibile online pe http://www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Partener media: Magic FM

A Vision of Elvis (spot video):

https://www.youtube.com/watch?v=ew2Wk4QHwdU


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top