Noutăți și comunicate

Echipa Gambrinus Pub participa la festivalul Dark Bombastic Evening 3 la Alba Iulia

3 august 2011
Echipa Gambrinus Pub participa la festivalul Dark Bombastic Evening 3 la Alba Iulia
Festivalul DBE se dorește a fi o mișcare nonconformistă, atipică, neincadrabilă în șabloane sau repere comparative. În acest sens, DonisArt a găsit o alternativă adecvată și pentru cei ce vor dori să servească masa în cadrul evenimentului. Prietenii de la Pub Gambrinus vor fi prezenți la Alba Iulia să ofere un adevărat spectacol în arta culinară.

Care este filozofia lor de exprimare și manifestare a ceea ce făptuiesc?

"Atmosfera unui festival este intregită de standurile cu mâncare. Echipa noastră este pasionată de gătit, oferim o ambianță specifică unui festival, gătind diverse mâncăruri tradiționale la ceaun. Experiența noastră își spune cuvântul atât la nivel de organizare cât și la modul în care este gătită și prezentată mâncarea. 
Standul de mâncare trebuie să fie un loc primitor, un loc în care oamenii pot să participe activ, să observe în detaliu felul în care este preparată  mâncarea. Gătitul mâncării la ceaun crează un loc de interacțiune, atât între vizitatori și bucătari cât și pentru vizitatori între ei. Este un loc în care se pot schimba idei și rețete, transformând un banal act de cumpărare într-o experiență pe care vizitatorii nu o vor uita prea curând.
Această atmosferă caldă, prietenoasă, creată de standul nostru, este completată de meniul divers al mâncărurilor, care oferă vizitatorilor o paleta de gusturi și arome inedite. Cei care vor vizita "šstandul nostru' vor putea să guste: gulaș, fasole cu ciolan, varză călită cu ciolan, papricaș de pui. Vizitatorii se vor simți "šca la mama acasă' datorită specialităților noastre de ciocolată de casă sau micului dejun cu mega-omletă înecată în multe ingrediente. Pentru vegetarieni avem ciuperci, mâncare de dovlecei și ratatouille.

Dar să aflăm ce ne-au spus specialiștii de la FOODCREW.RO despre meniul oferit de echipa Pub Gambrinus, în urmă cu doar câteva zile, la festivalul Gărâna:
"Clujenii de la Gambrinus Pub ne-au ispitit cu ciorbă de pui a la grec, mămăliguță cu brânză, varză cu ciolan și un excelent papricaș de pui și papricaș de ciuperci. Băieții au fost pe gustul nostru, asta în primul rând datorită atitudinii prietenoase și deschise pe care am observat că au avut-o față de toți cei care le treceau pe la stand. În cele 4 zile de festival au gătit în 3 ceaune gulaș de vită, varză cu afumătură, fasole cu ciolan și bulz. Toate bunătățile pregătite la foc iute au putut fi servite alături de niște castraveți murați absolut geniali, puși în casă, nu aiureli de prin comerț. De la standul băieților nu au lipsit nici pălinca domoală, mai ca pentru bănățenii reticenți la orice arde prea tare grumazul și nici vinul roșu de Pâncota care fiind puțin greoi a mers la fix cu preparatele consistente înșiruite mai sus".

DonisArt vă pregătește și alte surprize plăcute pe durata festivalului!
Èšineți aproape!
http://www.darkbombasticevening.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top