Noutăți și comunicate

“ELVIS” pentru prima oara in Romania

30 martie 2012
“ELVIS” pentru prima oara in Romania
Daca nu ati apucat sa il vedeti pe scena pe Elvis, in persoana,  aveti sansa sa traiti, in premiera in Romania, experienta unui concert marca "the king of rock'n'roll", alaturi de Rob Kingsley, pe 11 mai in Hard Rock Cafe.

 

Showul "Rob Kingsley - A Vision Of Elvis" este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilui Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artisti tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de proil. Rob Kingsley considera ca posibilitatea de a-si omagia idolul prin fiecare concert tribut este un privilegiu.

 

In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition.

 

http://youtu.be/ew2Wk4QHwdU

 

Daca mai era nevoie de un argument pentru a intelege profunzimea showurilor lui Rob si acuratetea detaliilor ce definesc aparitiile artistului, mai putem spune ca costumele pe care Rob le imbraca pe scena sunt produse in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat costume de scena pentru aparitiile din anii 70 ale lui Elvis Presley insusi.

 

Rob Kingsley este cotat ca un showman desarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera electrizanta a unui show al regelui. 

 

http://www.avisionofelvis.com/video.html

 

Biletele pentru show-ul Rob Kingsley - A Vision of Elvis sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro.  http://www.blt.ro,  http://www.bilet.rohttp://www.bilete.rohttp://www.myticket.ro

  

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

 

Categoria VIP - 80 Ron (intalnire & poza  cu artistul, afis  & CD cu autograf)

Categoria I - 60 Ron - loc la mese in fata scenei

Categoria II - 40 Ron - loc la mese in sala

 

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

 

Fenomenul artistilor tribut s-a conturat inca din timpul vietii lui Elvis Presley si a luat amploare dupa moartea timpurie a starului (1977). In prezent, se organizeaza anual campionate de profil, in mai multe tarii ale lumii,

Elvis Presley (1935 - 1977) a influentat decisiv istoria muzicii, a schimbat conceptul de show live prin amploarea si complexitatea concertele sale din anii 70, a fost primul artist al carui concert a fost transmis live, prin satelit in 40 de tari, pe 14 ianuarie 1973, conferind astfel o noua dimensiune industriei entertainmentului.

 

Printre cele mai iubite hituri ale regelui se numara: Can't Help Falling in Love, My Way, Love Me Tender, Suspicous Minds, Blue Suede Shoes, It's Now or Never, Are You Lonesome Tonight etc



Evenimente recomandate

Top