Noutăți și comunicate

ECHOES FROM TRANSCEDENCE EVENING cu DORDEDUH

24 ianuarie 2010
ECHOES FROM TRANSCEDENCE EVENING cu DORDEDUH
DORDEDUH semnifica trupa ce a rezultat in urma plecarii lui Hupogrammos si a lui Sol Faur din NEGURA BUNGET. Cei doi muzicieni au decis sa-si continue activitatea sub aceasta denumire, duetul avand parte, atat in studio cat si pe scena, de ajutorul unor muzicieni profesionisti, cu care vor termina de inregistrat curand primul material. In componenta lor se afla in acest moment: Sergio Ponti la tobe si percutii (tobar de studio si profesor de tobe, cunoscut pentru aparitia in show-ul de reuniune Jethro Tull, dar si pentru diferitele sale colaborari cu muzicieni din Whitesnake, Rainbow, Sabbat, Ephel Duath, Illogicist), Jorg Heemann / Thelemnar la percutii (Secrets of the Moon, The Vision Bleak) si Michael Zech / Arioch la bass (Odem Arcarum, Secrets of the Moon).
Soundul DORDEDUH este unul extrem de complex, cu radacini in Black Metal, dar si Folk sau Ambient. Veti auzi pe langa chitari, tobe, percutii, voci diverse si tot felul de instrumente traditionale, pasaje multiple si multe ruperi de ritm.
Desi trupa nu are decat cateva luni de la infiintare, foarte multe labeluri au fost interesate in a colabora cu ea iar interesul fanilor, atat din Romania cat si din afara tarii, intr-un prim posibil concert, a fost si continua sa fie subiect de dezbatere pe multe forumuri.
Hupogrammos si Sol Faur au hotarat ca prima aparitie in fata publicului sa fie facuta printr-o Seara Speciala, una care sa dezvaluie corect si multidimensional identitatea DORDEDUH, atat ca muzica si mesaj, cat si ca instrumente si implicit formula scenica completa!
Evenimentul va avea o dinamica aparte deoarece grupul ce va urca pe scena inainte de DORDEDUH va fi THY VEILS, un proiect timisorean foarte cunoscut de presa de specialitate. Daniel Dorobantu este, poate, cel mai vechi artist roman din scena Dark Ambient iar proiectele lui muzicale au starnit intotdeauna curiozitatea celor mai avantgardisti ascultatori de faze ciudate.
Seara de 24 ianuarie 2010 va fi una cu totul speciala, deoarece asocierea scenica a doua trupe complet diferite ca stil muzical ne va contura, in cele din urma, imaginea unui spectacol complex aparte, conceput exclusiv pentru o audienta ce e deschisa la nou, insa cu imense radacini in tot ceea ce e clasic si traditional. Va fi o seara rarisima deoarece probabilitatea de a se repeta experienta din 24 ianuarie 2010 este practic nula!

Dupa orele 19.00, cele cca 3 ore de muzica si imagini vor invalui intr-o atmosfera conceptuala intreaga sala The Silver Church, Bucuresti, Calea Plevnei Nr.61, spectatorul avand oportunitatea de a transcede in propriul univers interior, datorita prestatiilor scenice ale celor doua trupe.
Pretul unui bilet este de 40 lei si se va putea cumpara din Reteaua Diverta, www.ticketpoint.ro, www.letsrock.ro/bestial (Titus), www.beautyofpain.ro sau la intrare, in seara evenimentului.
Va asteptam!


Informatii despre trupe:
www.dordeduh.com
www.thyveils.com


...underground will never die!
www.kogaionon.com
www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top