Noutăți și comunicate

Drum Clinic & Private Lessons cu Mike Terrana

29 iunie - 1 iulie 2015
Drum Clinic & Private Lessons cu Mike Terrana
Drumstage va invita la lectii de grup privat cu legendarul Mike Terrana, in zilele de 29-30 iunie 2015 si 1 iulie 2015, la studioul NoCity, Bucuresti.



In cadrul acestor sesiuni veti putea participa activ la programul propus de artist:

- Tehnici de coordonare mana – picior
- Exercitii de incalzire
- Viteza si anduranta
- Tehnici de exersare
- Cum sa creezi variatii de solo tobe pe o tema
- Cum sa creezi drum fills si frazari pentru piese
- Lucrul cu inginerul de sunet – live si studio
- Tehnici de acordaj – live si studio
- Cum sa interpretezi cu click track – live si studio; exercitii
- Intrebari si raspunsuri
- Exemple practice alaturi de artist

Sesiunile permit intre 4 si 10 cursanti / sesiune, costul lectiei fiind 150 lei de persoana cu o durata aproximativa de 2h, dimineata si seara, in functie de programul cursantiilor si artist. Vor fi instalate minim 2 seturi alaturi de cel a lui Mike, pentru exercitiile comune.

Inscrierile se vor face pe email, la adresa: drumstagero@gmail.com
sau PM pe pagina de FB: http://www.facebook.com/drumStage

Biletele cu acces special la DrumStage sunt disponibile numai in varianta platii anticipate prin PayPal (la adresa https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/home - send payment @ mihnea.grecu@xlab.ro)



Mike Terrana are peste 34 ani de experienta profesionala in industria muzicala. A efectuat turnee in intreaga lume si a inregistrat peste 100 albume si peste 20 DVD live.

Mike Terrana este un tobosar american, cu prezenta principala in scena hard rock. Prima lui experienta profesionala a avut loc in 1984 cu trupa Hanover Fist, dupa care a inregistrat si a efectuat turnee cu diversi artisti, interpretand variate stiluri muzicale in statul Western New York.

Intre 1987 – 1997, Terrana se muta in LA si lucreaza cu artisti precum Yngwie Malmsteen, Tony Macalpine, Steve Lukather (Toto), Jennifer Batten (Michael Jackson, Jeff Beck), Kuni and Beau Nasty.

In 1997 se relocheaza in Europa, pentru inceput in Olanda (6 luni) apoi in Germania pentru urmatorii 8 ani. Lucreaza cu trupe precum Gamma Ray, Rage, Axel Rudi Pell, Masterplan and Savage Circus.

In ultimii ani, Mike a devenit membru permanent de turneu pentru Tarja si poate fi ascultat pe albumul artistei lansat in 2010 - “What Lies Beneath”.

Terrana lucreaza la variate proiecte instrumentale in zona fusion si prezinta “drum clinics” peste tot in lume, pentru endorserii sai.

“Sinfonica” este ultimul album solo marca Mike Terrana si contine 11 piese clasice celebre de muzica orchestrala, acompaniate de tobe.

Mike Terrana: “Am incercat sa-mi imaginez cum ar fi fost ca mari compozitori precum Mozart, Ceaikovski sau Rossini sa fi avut la dispozitie serviciile unui tobosar modern, pe care sa-l include in lucrarile lor.

Am lucrat la acest proiect mai mult de 1 an. Nu a fost usor sa identific partituri, clasice, care sa se preteze stilurilor modern de interpretare la tobe, asa ca a fost nevoie sa aleg cu intelepciune.

A fost cu adevarat un proiect ambitios si incantator, in special in privinta procesului compozitional pentru drum grooves&fills la fiecare piesa.”

https://www.youtube.com/watch?v=kWjUof4LfB4

https://www.youtube.com/watch?v=4HpSHEHC4RI

Event: http://on.fb.me/1Mhx7FH


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top