Noutăți și comunicate

Drown in Doom cu Sincarnate, DinUmbra si Apa Simbetii in Ageless Club

15 februarie 2013
Drown in Doom cu Sincarnate, DinUmbra si Apa Simbetii in Ageless Club
Vineri, 15 februarie 2013, Cavalleria Events va invita de la ora 19:00 in Ageles Club la concertul Sincarnate, DinUmbra si Apa Simbetii.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Sincarnate revine pe scena bucuresteana de metal pentru prima data in 2013 in cadrul evenimentului "Drown in Doom" din Ageless Club. Trupele DinUmbra si Apa Simbetii sunt invitate pentru a intregi atmosfera apasatoare a serii. Pentru ca evenimentul in sine isi propune o sarbatorire a sonoritatilor doom, publicul este invitat sa participe la un party axat in mare parte pe piese de gen si nu numai.


Sincarnate
https://www.facebook.com/pages/Sincarnate/112766832082105

Palmaresul trupei Sincarnate include 2 materiale de studio, EP-ul On the Procrustean Bed si LP-ul As I Go Under, nenumarate concerte pe teritoriul tarii noastre cat si in afara, printre care se regaseste si notabilul statut de headliner in cadrul festivalului Darkmoon din Germania in 2011. Trupa este cunoscuta pentru soundul greu si apasator de doom amestecat cu death metal.
https://www.youtube.com/watch?v=4zM2--uOmnk


DinUmbra
https://www.facebook.com/trupadinumbra

DinUmbra a fost formata in anul 1998 si este una dintre primele trupe din Romania care a folosit elemente psihedelice si industriale in combinatie cu doom/death metal. Ep-ul Santandrei, ultimul material lansat in octombrie 2012 poate fi ascultat pe http://www.dinumbra.ro. Materialul a marcat o noua evolutie in soundul formatiei prin alternanta riff-urilor grele cu pasaje melodioase menite sa evoce mituri si legende de pe meleagurile noastre. Ultimul an a reprezentat un pas inainte pentru trupa - un vocalist nou in line-up si multe showuri live care au adus din nou titulatura de DinUmbra pe buzele publicului amator de sounduri underground.
http://www.youtube.com/watch?v=bbq_o0qfBpE


Apa Simbetii
https://www.facebook.com/ApaSimbetiiBand

Ultimul invitat al serii este trupa de metal experimental Apa Simbetii din Bucuresti. Cu un sound complex ce reuneste elemente de djent, jazz, death si black metal, Apa Simbetii raman una dintre cele mai interesante aparitii ale ultimelor ani in cadrul scenei autohtone.
https://www.youtube.com/watch?v=bu4gNwYhdGg

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.
Mai multe detalii despre eveniment gasiti la https://www.facebook.com/events/415141965227143/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top