Noutăți și comunicate

Doua show-uri Scarlet Aura in Germania, inainte de concertul din Bucuresti

20 aprilie 2017
Doua show-uri Scarlet Aura in Germania, inainte de concertul din Bucuresti
Joi, 27 aprilie 2017, trupa de melodic metal Scarlet Aura aduce în România spectacolul de lansare a noului album Falling Sky în Quantic Club din București. Cele două trupe care vor urca pe scenă în deschidere sunt formația autohtonă Etheric și muzicienii bulgari de la Krossfire.


Dupa multe zile in sala de repetiții, membrii trupei Scarlet Aura se pregatesc pentru show-ul de lansare al albumului „Falling Sky” in Romania, cu doua concerte in Germania. Evenimentele care preceda concertul de pe 27 aprilie 2017 din Club Quantic sunt programate pe 21 aprilie 2017 la Karlsruhe si pe 22 aprilie 2017 la Konigsbrun.

„Concertele acestea sunt exact ceea ce ne doream inainte de evenimentul din Bucuresti. Abia asteptam se revenim in fața publicului german, care ne-a primit cu atata caldura in turneul din toamna! Ne vom intoarce acasa plini de energie si cu mult chef de cantat, gata pentru intalnirea cu prietenii care asteapta lansarea albumului nostru in Romania, ” a spus Aura, solista trupei.

Celelalte date deja confirmat epentru turneul de promovare al albumului „Falling Sky” sunt:
24 aprilie 2017 – Timisoara
25 aprilie 2017 – Arad
27 aprilie 2017 – Bucuresti
5 mai 2017 – Varna (Bg)

In concertul din Bucuresti vor mai urca pe scena ca invitați speciali: Radu Almasan de la Bosquito, Cornel Ilie de la Vunk, Alin „Coiotu” Dinca de la Trooper si Vlad Gorneanu „Vlase” de la ZOB, iar in deschidere vor evolua Etheric si muzicienii bulgari din Krossfire.

Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records" - albumul "Falling Sky" a fost adus in atentia publicului de catre Scarlet Aura odata cu turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie anul trecut. Albumul contine 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit si a fost produs de celebrul Roy Z - producatorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford si al altor nume mari ale scenei internationale.

Recent Scarlet Aura a lansat video-clipul piesei Immortal In Your Eyes – cea de a cincea piesa de pe album care beneficiaza de un clip:

Biletele pentru concertul din 27 martie se gasesc, in format electronic, pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex -, Magazinele Uman, IQ BOX - Telekom, rețeaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) precum si in ziua concertului la intrare.

Scarlet Aura inseamna: Aura Danciulescu – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Catalin Ungureanu – bass, Sorin Ristea – tobe

Mai multe despre Scarlet Aura gasiti pe http://www.scarletaura.net


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top