Noutăți și comunicate

Doua piese noi de pe 'Orizont' - noul album Coma, care va fi lansat la Arenele Romane

26 noiembrie 2016
Doua piese noi de pe 'Orizont' - noul album Coma, care va fi lansat la Arenele Romane
Sambata, 26 noiembrie 2016, trupa Coma lanseaza albumul 'Orizont' printr-un concert la Arenele Romane. DJ Grobby Anne, Unflicted, Tragic, RoadkillSoda, HVNDS & Diamonds Are Forever sunt cei pe care ii veți putea vedea în deschiderea concertului.



“La hotar” și “Orizont” sunt cele două piese COMA a căror premieră în eter va avea loc în această seară, în cadrul emisiunii Domestika cu Hefe, de pe Radio Guerrilla, începând cu ora 22:00. Piesele vor fi incluse de pe noul album COMA Orizont, ce se va lansa pe 26 noiembrie, în cadrul unui concert la Arenele Romane.

Orizont, mult-așteptatul album COMA, va reuni deopotrivă piese deja cunoscute ("Cel mai frumos loc de pe pamânt", "Document", "Chip", "Vezi", "Un semn") și cinci piese noi, pe care formația le descrie ca fiind o împletire între sensibilitate și putere, între poetic și masculin, poli prezenți și în logo-ul trupei, în mod simbolic, prin pana și bâta care se întretaie.

“Este un album pe care și noi îl așteptăm de mult timp. Evenimentele din viața noastră au făcut să dureze atât de mult, dar ne bucurăm că imboldul pe care l-au dat oamenii din fața scenei din ultimii ani ne-a motivat să facem asta… este o poveste care continuă, merge mai departe. Povestea noastră de atâția ani cu bune și cu rele merge mai departe. Altfel văzut, orizontul este o linie de separație între înalt și adânc.” spune Dan Costea.

Orizont va spune povestea COMA, va lega toate emoțiile din acești ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată.

Coperta albumului a fost creată de către SADDO, artist ilustrator și muralist recunoscut atât pentru street art, zonă care l-a lansat, cât și pentru colaborări cu galerii din București, Viena, Berlin, Copenhaga, Stockholm, New York, Los Angeles, Montreal, Glasgow, Salvador.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a albumului Orizont puteți găsi pe pagina dedicată de Facebook. Bilete sunt disponibile în rețeaua IaBilet și rețeaua EventBook.

COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen - voce
Dan Costea - voce/ chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu - Chitară Bass
Răzvan Albu - Tobe
Matei Tibacu-Blendea – Chitară


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top