Noutăți și comunicate

Doua noi trupe confirmate la Maximum Rock Festival, editia 2017

1 septembrie 2017
Doua noi trupe confirmate la Maximum Rock Festival, editia 2017
Doua noi trupe au fost anuntate pentru Maximum Rock Festival 2017: EXIST IMMORTAL (UK) și SPECIAL PROVIDENCE (HU) se alătură line-up-ului festivalului, eveniment ce va avea loc în perioada 13-14 octombrie 2017 la Arenele Romane din București (cort încălzit)!

Astfel, alături de ele, în cele două zile de festival vor putea fi văzute și ascultate trupe precum Haggard (DE), Sodom (DE), Polar (UK), Moonsorrow (FI), For The Wicked (RO), Shade Empire (FI), Anvision (PL), Nightmare (FR), Stage of Reality (IT), Hypersonic (IT), Anuryzm (LB) și Vlad in Tears (DE).

(3) DouanoitrupeconfirmatelaMaximum..._ieSKIi3z.jpg
Venită din Ungaria, Special Providence este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cvartete de jazz-metal din scena progressive europeană, care și-a format de-a lungul timpului un stil unic ce captivează publicul încă din primele minute.

Prezența dinamică a trupei pe scenă transformă orice concert într-un spectacol impresionant, aceasta participând la multe festivaluri importante precum London Jazz Festival, Crescendo Festival, ProgSud, Prog-Résiste și susținând o mulțime de concerte în întreaga lume, timp în care a împărțit scena cu nume mari precum Dream Theater, Spock’s Beard, Steve Hackett și multe altele.

De asemenea, toboșarul trupei, Adam Marko, este cunoscut publicului român prin participarea sa la Drumstage REF 2015, în calitate de headliner.

(2) DouanoitrupeconfirmatelaMaximum..._90D8HlhA.jpg

Cu un sound impresionant de melodic metal, trupa londoneză Exist Immortal n-a stat deloc degeaba încă de la lansarea primului său album „Darkness of and Age” din 2014. Cântând la diverse festivaluri, în nenumărate turnee și chiar cu nume mari din lumea underground-ului, de la SikTh la Heart of a Coward, Fallujah sau Circles, Exist Immortal a avut grijă să-și răspândească muzica prin toate colțurile lumii.

Ultimul album al trupei, „Breathe”, a fost lansat în data de 28 octombrie 2016 via Primordial Records, fiind primit foarte bine atât de fanii trupei, cât și de presa de specialitate, Metal Hammer comentând despre acesta:

“The quintet delight the senses from the jump-off with their ability to construct expansive sonic soundscaped. Hypnotising electronice permeates opener saviour and plaintive earworm In Hindsight, but it’s frontman Meyrick de la Fuente’s soaring vocals layered over undulating riffage that truly stirs the soul.” (8/10)



Informatii despre bilete

Prețul abonamentelor este de 135 lei, în timp ce biletul de o zi (la alegere) este de 90 lei, acestea putând fi achiziționate fie online pe http://www.ambilet.ro, fie în format fizic de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9) sau magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești, Humanitas, Diverta, benzinăriile OMV și hypermarket-urile Carrefour.

Biletele VIP (brățară și VIP pass pentru meet & greet, alături de afișul festivalului și o sticlă de vin MRF 2017 ediție limitată) se pot găsi pe site-ul http://www.ambilet.ro la prețul de 179 lei. Mai multe detalii aici.

În data de 7 octombrie, la Arenele Romane din București are loc și Warm-up party-ul MRF 2017, și anume un concert cu WINTERSUN, alături de trupele WHISPERED și BLACK THERAPY. Mai multe detalii aici.



Program pe zile:

Vineri (13 octombrie)
SODOM
POLAR
FOR THE WICKED
EXIST IMMORTAL
SPECIAL PROVIDENCE
HYPERSONIC

Sâmbătă (14 octombrie)
HAGGARD
MOONSORROW
SHADE EMPIRE
STAGE OF REALITY
NIGHTMARE
ANVISION
ANURYZM
VLAD IN TEARS


Eveniment susținut de Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Jägermeister și Rock Fm.

Susținători media:
RockHouseEvents, MetalHangar18, Theintermission.ro, Definiterock.ro, iConcert.ro, Infomusic.ro, Metalhead.ro, MetalForLife.ro, Let’s Rock Romania, Best-Event.ro, Roevents.roTeen Art Out Magazine, bestmusic.ro, soundzone.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top