Noutăți și comunicate

Doua concerte Celelalte Cuvinte la jumatatea lui noiembrie

23 octombrie 2012
Doua concerte Celelalte Cuvinte la jumatatea lui noiembrie
Trupa Celelalte Cuvinte revine pe scenele de club dupa o vara aglomerata, in care a sustinut recitaluri in cadrul mai multor festivaluri nationale. La jumatatea lunii noiembrie, trupa-legenda a rock-ului romanesc va sustine doua concerte extraordinare la Arad si Timisoara.

Tuborg GreenFest, Semenic Rock Fest, Folk You sau Posada Rock 2012 sunt doar cateva dintre festivalurile care trupa a fost invitata vara trecuta, oferind fanilor performante live de exceptie. Traditia concertelor de calitate va continua cu spectacolul programat joi 15 noiembrie 2012 la Arad. Trupa Celelalte Cuvinte revine astfel in orasul de pe Mures dupa circa doi ani, iar concertul va avea loc in Club Flex.

In ziua imediat urmatoare - vineri 16 noiembrie 2012 - formatia se va intoarce la Timisoara, oras de suflet in care trupa s-a consacrat la inceputul anilor '80. Cei mai vechi fani ai trupei isi aduc aminte cu placere ca un prim concert al trupei sustinut la Casa de Cultura a Studentilor, este considerat actul oficial de nastere a trupei, iar aprecierea castigata in mediile studentesti a fost cea care a generat in timp succesul trupei la nivel national. De aceasta data, Celelalte Cuvinte va concerta in Timisoara la Setup Venue & Club.

Celelalte Cuvinte isi invita fanii si iubitorii muzicii rock la concerte avand de partea sa o tehnica instrumentala desavarsita, maiestria castigata in cele peste trei decenii de activitate neintrerupta si piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum sa lipseasca dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numara Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda.

Celelalte Cuvinte inseamnă Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top