Noutăți și comunicate

Doua concerte Celelalte Cuvinte amanate

24 noiembrie 2011
Doua concerte Celelalte Cuvinte amanate
Trupa Celelalte Cuvinte urma să susțină în acest weekend concerte la Buzău și la Iași, în cadrul turneului "Celelalte Cuvinte - 30 de ani". Din păcate, cele două concerte se amână din cauza gripei.

Starea de sănătate a basistului Marcel Breazu nu permite realizarea acestora. Marcel Breazu suferă de o viroză respiratorie severă. "Am așteptat până în ultima clipă, sperând ca starea de sănătate a lui Marcel se va îmbunătăți" - spune Călin Pop. "În 30 de ani nu am anulat niciun concert. Cu regret, suntem nevoiți să o facem de această dată. Ne cerem scuze față de publicul care ne aștepta.

Concertele au fost reprogramate pentru 27 ianuarie la Iași, respectiv 28 ianuarie, la Buzău.

Biletele cumpârate în avans rămân valabile pentru 27 și 28 ianuarie. În cazul în care cei care și-au procurat bilete doresc să-și recupereze contravaloarea lor, o pot face de la punctele de vânzare de unde le-au procurat.

Turneul "Celelalte Cuvinte - 30 de ani" va fi reluat săptămâna viitoare la Brașov (2 decembrie, Centrul Cultural Reduta) și la Târgoviște (3 decembrie, Club La Scriitori) și se va încheia pe 8 decembrie, la Sala Palatului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top