Noutăți și comunicate

Don't let your dreams fall asleep LUNA AMARA

29 aprilie 2009
Don't let your dreams fall asleep LUNA AMARA
LUNA AMARA se afla in cel de-al zecelea an de activitate, cu doua albume de studio, vandute in 15000 de unitati, si peste 500 de concerte in tara si strainatate (Germania, Olanda, Franta, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Moldova). Albumul "Loc Lipsa" (Roton, 2006) a fost nominalizat la premiile MTV Romania, categoria Best Rock Album si a beneficiat de un turneu de 35 de locatii.

"Don't Let Your Dreams Fall Asleep" este cel de-al treilea material al formatiei. Contine 12 piese intr-un stil alternativ-acustic, pigmentate cu nelipsitele solo-uri de trompeta, care au devenit in timp marca Luna Amara. Acest album marcheaza o turnura stilistica care face acest disc cea mai accesibila productie Luna Amara din punct de vedere al continutului muzical. Nu este nevoie sa fii rocker ca sa iubesti acest album, nu e nevoie sa ai doar 15 ani ca sa te surprinzi fredonand refrenele acestui album.
Concertele de lansare vor fi evenimente muzicale sustinute de proiectii video si o scenografie aparte.

Mesajul albumului si al intregului turneu este simplu exprimat prin insusi titlul sau: visurile tale nu trebuie lasate sa moara! Traim cu totii o profunda criza - fie ea de identitate, spirituala, economica sau morala. Iar "Don't Let Your Dreams Fall Asleep" este invitatia de a regasi in fiecare dintre noi curajul si luciditatea de a recunoaste ceea ce suntem cu adevarat.


LUNA AMARA 2009 - "Don't let your dreams fall asleep"

1.Into another
2.Transitions
3.Chihlimbar
4.Unghii de drac
5.True sunshine
6.Deadends
7.No return
8.Kill the dancer
9.Hunt the wire
10.Floodmoses
11.Little sun

Bonus track:

12.Mara

http://www.luna-amara.ro/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top