Noutăți și comunicate

Doar o zi pana cand byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka vor concerta pe aceeasi scena la Bucuresti: Elements Reunited.

20 aprilie 2017
Doar o zi pana cand byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka vor concerta pe aceeasi scena la Bucuresti: Elements Reunited.
Vineri, 21 aprilie 2017, va avea loc ultima etapa a turneului itinerant Overground Elements, in cadrul caruia byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka, concertând fiecare, alternativ, în patru mari orașe ale țării: București, Iași, Cluj și Timișoara, se reunesc la București în Fratelli Studios (strada Glodeni, nr 1-3).



byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka vor cânta fiecare în câte două reprize, atât acustic cât și electric, clubul urmând a avea câte o scenă dedicată pentru fiecare tip de concert. Trupele vor cânta prin rotație pe ambele scene, totalizând 8 reprezentații separate într-o seară cu peste 4 ore de muzică! Programul evenimentului este după cum urmează:
  • Ora 21:00- accesul publicului
  • Ora 22:00- start concerte
  • Ora 03:00- sfarșit eveniment
Biletele se găsesc online și în rețeaua http://www.iabilet.ro la prețul de 70 de lei (presale) sau 80 de lei la intrare, în seara concertului, în limita stocului rămas. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

Elements Reunited- promo #1
https://www.youtube.com/watch?v=CeaqVaJ4apk

Elements Reunited- promo #2
https://www.youtube.com/watch?v=8qWcf_mLRUo

Haideți așadar pe 21 aprilie, alături de byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka la un eveniment deosebit, unde fiecare trupă va concerta atât electric cât și unplugged, pe două scene dedicate!

Filmări de la concertele Overground Elements găsiți pe Overground Magazine:
http://magazine.overground.ro/live
http://www.byronmusic.ro
http://fb.com/themonojacks
http://fb.com/robinandthebackstabbers
http://fb.com/travka.oficial
http://elements.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top