Noutăți și comunicate

Doar cateva zile cu pret promotional la Romanian Rock Meeting

28 octombrie 2014
Doar cateva zile cu pret promotional la Romanian Rock Meeting
O noua editie Romanian Rock Meeting va avea loc pe data de 15 mai 2015 la Arenele Romane din Bucuresti, avandu-i ca headlineri pe metalistii germani de la Blind Guardian! Mai multe nume vor fi anuntate in curand.

Romanian Rock Meeting este la a treia editie si, in anii precedenti, a adus in Romania nume importante ale scenei internationale, ca Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012). 2015 reprezinta anul comeback-ului Romanian Rock Meeting, care promite sa le ofere fanilor din tara, si nu numai, ocazia de a se intalni cu formatii iubite de fani si apreciate de criticii de specialitate.

Au mai ramas doar cateva zile in care cei care isi doresc sa ia parte la eveniment isi mai pot procura bilete la pretul promotional de 78 de lei. Incepand cu data de 31 octombrie 2014, acestea se scumpesc si se vor gasi la pretul de 87 de lei.

Mai multe informatii despre preturile biletelor mai jos:

Pentru cei care doresc sa-si achizitioneze din timp bilete (la preturi special), acestea sunt disponibile atat prin PayPal cat si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro):

Bilet VIP - 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) - include:
- acces eveniment
- acces warm up party eveniment*
- acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

NOU! Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:

- prima rata de 100 lei (23 euro) prin sistem PayPal
- a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.


Bilete Normale disponibile si in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro
- 69 lei /(15.5 euro) / pana la data de 31.08.2014) - Sold Out!

- 78 lei / pana la data de 31.10.2014

- 95 lei / in perioada 01.04. - 16.05.2015
- 110 lei / in ziua evenimentului: 17.05.2015

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top