Noutăți și comunicate

Diana Krall nu vine singura la Bucuresti: sotia lui Elvis Costello isi aduce gemenii cu ea

29 mai 2013
Diana Krall nu vine singura la Bucuresti: sotia lui Elvis Costello isi aduce gemenii cu ea
Dexter Henry Lorcan și Frank Harlan James vor sta alături de celebra lor mamă în luxosul apartament prezidențial al unui hotel de 5 stele din Capitală. Peste o lună, pe 30 iunie 2013, Diana Krall se reîntâlnește pentru a doua oară cu amatorii de jazz din București, la Sala Palatului, într-un concert de promovare al celui mai recent album al său, "Glad Rag Doll". Spectacolul este organizat de Events.

Dexter Henry Lorcan și Frank Harlan James au văzut lumina zilei la cea de-a treia aniversare a cuplului Costello - Krall. Solista și rockerul britanic și-au unit destinele la finele anului 2003 la reședința lui Elton John de lângă Londra.  Renumita interpretă de jazz a declarat, nu de puține ori, că datorează cele mai prețioase momente din viata ei soțului său, și celor doi copii ai lor. Diana Krall contribuie activ la cariera lui Elvis Costello, ca textier și compozitor. Dovada vie, albumul lui "The Girl in the Other Room", lansat în 2004, care a ajuns în Top Five în Marea Britanie și a fost inclus de asemenea în Topul 40 australian.

2-Diana_Krall_nu_vine_singura_la_dBfvuIt0p5.jpg

Diana Krall a vândut peste șase milioane de albume în Statele Unite și peste 15 milioane în întreaga lume. În 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund în topul artiștilor jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cei mai bine vânduți artisti ai timpului ei și singura cu opt albume ce au debutat pe poziții fruntașe în top Billboard Jazz Albume. Are în palmares două premii Grammy și opt premii Juno, nouă Discuri de Aur, trei de Platină, și șapte cotate Multi-Platină. "Glad Rag Doll", cel mai recent album al său, s-a lansat la finele lui 2012, în octombrie. Discul include contine coveruri de excepție ale unor melodii din anii 20' - 30', piese de pe viniluri cu 78 de rotații pe minut. Diana Krall a colaborat cu designerul de costume Colleen Atwood, deținător al unui Academy Award, și cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de imagini frapante pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston despre fetele Follies Ziegfeld în anii "˜20.

Pe 30 iunie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul va începe la ora 20:00. Biletele sunt disponibile la prețurile de 450 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sa 100 lei, în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Un eveniment recomandat de Magic FM și susținut de Prima TV. Parteneri media: The Money Channel, Åžapte Seri, Adevărul, Cațavencii, Dilema Veche, OK!, BeWhere!, Sunete, Cocor Media Channel, The Light Cinema, BestMusic.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Pețeavă.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ. 

Sursa : Events




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top