Noutăți și comunicate

Diamonds Are Forever face public primul single/videoclip de pe viitorul album

8 mai 2014
Diamonds Are Forever face public primul single/videoclip de pe viitorul album
Joi, 8 mai 2014, formatia Diamonds Are Forever va face public primul single/videoclip de pe albumul viitor. Intre timp va oferim datele referitoare la concertul de lansare. In perioada urmatoare va urma un al doilea comunicat care sa cuprinda datele referitoare la videoclip.
Titlul va sta la alegere.



De la prima aparitie a trupei Diamonds Are Forever in 2011 pana in acest moment a trecut totusi destul de putin timp. Insa, evolutia lor sporita in acest scurt interval, avand doua Ep-uri lansate si un Live Dvd, se pare ca e natural sa urmeze un prim album in adevaratul sens al cuvantului. Astfel, ne face placere sa va anuntam ca acesta este deja in lucru. Baietii tocmai au facut public acest fapt si anunta pe 8 mai lansarea primului single de pe acest album. 

Spotul de prezentare, usor ambiguu, nu scapa in aparenta nici un element muzical din ceea ce se cheama "My Fragile Heart Will Feed the Darkness", caci asa se intituleaza noul single. Totusi, ambiguitatea aceasta lasa loc de speculatii...oare cum va suna acesta? Sincer? Si noi suntem curiosi. Spotul il puteti urmari aici:

https://www.youtube.com/watch?v=0c6j4FgjgXE

Evenimentul de lansare va avea loc in Cluj-Napoca, orasul lor de resedinta, in Flying Circus, alaturi de o trupa din Ungaria, Subliminal Merger si cei din Divided by Perception. Cateva cuvinte despre acestia: Subliminal Merger este una dintre cele mai in voga trupe din Ungaria pe stilul core, imbinand cu succes elemente de old school Nu metal cu elemente actuale "core" dar si cu elemente electronice. Ii vom vedea pentru prima data in Romania. Speram ca vor mai fii si alte ocazii. Divided by Perception sunt o trupa de metal ce se afla la inceput de drum. Tocmai au lansat cel de-al doilea single al lor, dar muzica ce o fac promite din ce in ce mai mult. La fel si in cazul lor asteptam tot mai multe de la ei.

Mai multe date despre acest eveniment puteti urmari pe Facebook, sau va tinem noi la curent:
https://www.facebook.com/events/567217326725385/567217730058678

Pentru cei care nu aveti ocazia sa asistati la el, va invitam sa ii urmariti pe baieti pe canalele lor oficiale:
http://diamondsareforeverband.com
http://facebook.com/diamondsareforeverband
http://youtube.com/dafband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top