Noutăți și comunicate

Diamonds Are Forever este confirmata la RockMaraton in Pecs

11 mai 2012
Diamonds Are Forever este confirmata la RockMaraton in Pecs
In perioasa 9 -15 iulie 2012 are loc festivalil RockMaraton in Pecs (Ungaria). Trupa Diamonds Are Forever este prima trupa confirmata, din Romania, care va canta anul acesta pe scena festivalului RockMaraton.

Rockmaraton este unu festival cu traditie in Ungaria, fiind organizat de peste 20 de ani. Patru scene si formatii de top vor avea ocazia sa incante publicul prezent. Doritorii vor avea ocazia sa vada: Soulfly, Carnifex, Crowbar, Origin, Stratovarius, Suffocation, Texas in July, Scarred by Beauty, Insane, Till We Drop si multi altii. Programul si line-upul festivalului poate fi gasit aici.


Diamonds Are Forever este o formatie de metalcore din Cluj-Napoca, Romania, ce a luat nastere in luna septembrie 2011 prin contopirea a doua trupe deja existente incepand un proiect nou, dar avand ca baza solida munca ambelor trupe initiale. Astfel in noiembrie al aceluiasi an, formatia participa la concursul Global Battle of the Bands Romania unde ajung pana in faza finala a competitiei. Piesele deja existente, au facut posibila lansarea primului material, un EP de 4 piese -Whom shall I fear - lansat in luna decembrie alaturi de care a fost facuta si lansarea oficiala a primului videoclip The eyes of blinded sorrow.
Evenimentul de lansare a fost considerat un succes de catre publicatiile de profil, ocupand locul 2 la Premiile anuale Metalhead la sectiunea Best Release Party 2011. Tot la aceleasi premii, Diamonds Are Forever ocupa primul loc pe podium la sectiunea Best Romanian Metal Newcomer 2011
Acestea au insemnat doar inceputul, pentru ca in martie 2012 sa fie lansat un single nou precum si un nou videoclip pentru acesta dupa care a avut loc primul turneu national de promovare.

Pana atunci ii puteti vedea pe 17 mai 2012 in Gambrinus Pub - Cluj-Napoca cand vor canta alaturi de Superbutt (HU) si Sky Swallows Challenger. Facebook Event

Face me official music video

The eyes of blinded sorrow music video

Pagina oficiala Facebook
Canal oficial Youtube

Twitter
ReverbNation

Sursa: Diamonds Are Forever


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top