Noutăți și comunicate

Diamonds Are Forever aniverseaza 1 an de existenta si lanseaza DVD-ul in Gambrinus Pub

15 decembrie 2012
Diamonds Are Forever aniverseaza 1 an de existenta si lanseaza DVD-ul in Gambrinus Pub
Sâmbătă, 15 decembrie 2012, sunteți invitați începând cu ora 21:30 în Gambrinus Pub unde trupa Diamonds Are Forever aniverseaza 1 an de la aparitia pe scena metal clujeana si nationala. Alaturi de ei vor fi: Scars of a Story si Relative .

Prețul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Gambrinus Pub: Piata Unirii, Nr. 25, Cluj-Napoca (detalii si rezervari 074 219 3977).


Nu ratati un moment unic din viata lor. De aceea, ei va asteapta la o mega petrecere in Gambrinus Pub, Cluj-Napoca. Baietii nu vin cu mana goala, ci au cu ei un material unic pe care vor sa il impartaseasca cu voi., iar acesta se cheama: "Bridges are born". Este un DVD ce contine 2 discuri: un concert Live de-al lor, precum si o ora de material documentar filmat de-a lungul anului. Aveti ocazia sa ii cunoasteti pe Dorin, Mitzoc, Danci, Andrei, Pityu si Horia, atat pe scena, cat si in afara ei.

Aici puteti vedea trailerele de prezentare:

http://www.youtube.com/watch?v=m8L-C6wBbbw
http://www.youtube.com/watch?v=gTNwjg03bRQ


Pentru acest eveniment ii au alaturi ca si parteneri de nadejde pe cei de la Resize-Media, Monster Energy si nu in ultimul rand Gambrinus (The Shelter) care vor gazdui aceasta petrecere. "Bridges are born" fara Resize-Media, Baracca Film, Mad Productions, Calin Camarasan si Live Rental, Marius Costache si multi alti oameni implicati, dar mai ales voi fanii......nu ar fi fost posibil.

"Bridges are born" pana in data de 14 Decembrie 2012 se poate rezerva in avans !!!! Detalii pe pagina oficiala Diamonds Are Forever si pe Facebook.
Il puteti ridica in Cluj personal, la un pret promotional pentru aceasta perioada, la sesiunea Meet & Greet pe data de 14.12 in incinta Gambrinus, la doar 30 RON. Altfel, comenzile se fac la adresele mentionate mai sus.

Diamonds Are Forever
http://www.diamondsareforeverband.com
https://www.facebook.com/diamondsareforeverband

Scars of a Story
http://www.facebook.com/scarsofastory

Relative
http://www.relative.ro/
https://www.facebook.com/relativeband

Mai multe detalii gasiti la https://www.facebook.com/events/170378043104971

Sursa : Diamonds Are Forever


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top