Noutăți și comunicate

Dezvaluiri din culisele Young Music Festival

11 septembrie 2015
Dezvaluiri din culisele Young Music Festival
Pentru ca a mai ramas doar o saptamana pana la cel mai asteptat festival concurs al toamnei, va dezvaluim cateva dintre surprizele cu care va asteptam weekendul viitor.

inainte de a urca pe scena, tinerii artisti vor avea ocazia sa mai scape putin de emotii si sa se incalzeasca alaturi de profesorii scolii "Crina Mardare Music Experience", aflata in incinta Arenelor Romane. Auditiile vor fi presarate cu scurte pauze "de lucru" in care atat copiii, dar mai ales parintii, sunt invitati la workshop-uri interactive sustinute de artisti si vocal-coaches cu vasta experienta in domeniul artistic. Temele vor fi diverse si de mare interes pentru toti cei ce aspira la o cariera muzicala. Vom vorbi despre importanta teoriei si a instrumentului in viata unui artist, despre necesitatea tehnicii vocale si a studiului individual, despre "cultivarea" si educarea vocilor pentru diferitele genuri vocale, despre expresia corporala si atitudinea scenica, despre lansarea pe piata si drumul catre succes, dar si despre experienta studioului.

in cadrul finalei, pe 19 septembrie 2015, pe langa cele 3 premii si 3 mentiuni acordate pentru fiecare categorie de varsta, vor fi si 2 premii cu totul si cu totul speciale - cursuri gratuite de actorie si de canto.

Cea mai pretigioasa scoala de muzica din Romania, "Crina Mardare Music Experience", pune la bataie o bursa intreaga de studiu, pe o durata de 11 luni, care va fi acordata celei mai bune voci din concurs. De asemenea, "TV&Film Academy by Ruxandra Ion", cea mai recunoscuta si respectata scoala de actorie si productie din tara, ofera o bursa pe 10 luni concurentului cu cel mai mare potential artistic.

Ne bucuram sa va mai impartasim ca, pe langa artistii deja anuntati - Sore, Bubu College Experience si Vita de Vie - ni s-au alaturat si Criss cu Vlad, membrii trupei One (ex. Lala Band). Pe langa faptul ca vor prezenta marea finala, cei doi vor sustine un moment artistic in cadrul acesteia si vor participa la workshop-urile din ziua precedenta.

Am intrat pe ultima suta de metri cu inscrierile, asa ca daca nu ati facut-o inca, mai aveti timp pana pe 16 septembrie 2015 sa ne trimiteti un LIVE demo pe adresa youngmusicfestival@gmail.com. Pentru detalii despre regulament si alte informatii ne gasiti pe http://www.youngmusicfestival.ro si pe Facebook/YoungMusicFestival.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top