Noutăți și comunicate

Detalii eveniment si bilete la ELITE DARK METAL EVENING

1 februarie 2010
Detalii eveniment si bilete la ELITE DARK METAL EVENING
Au ramas mai putin de 50 de zile pana la ELITE DARK METAL EVENING! Pentru concertul dedicat AGALLOCH din Brasov, de pe data de 20 martie, mai sunt disponibile doar 100 de bilete spre vanzare (la pretul unic de 30 lei), acestea putand fi procurate EXCLUSIV de la Titus (http://www.letsrock.ro) si Alex (http://www.beautyofpain.ro).

Estimam ca aceste bilete vor fi epuizate pana la data concertului; in cazul in care, totusi, vor mai ramane disponibile, acestea vor putea fi achizitionate si in seara evenimentului, in limita capacitatii locatiei.

De remarcat ca la acest eveniment si-au anuntat participarea fani din peste 15 tari: Spania, Italia, Statele Unite ale Americii, Canada, Portugalia, Ungaria, Franta, Germania, Grecia, Bulgaria, Turcia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Anglia

Abonamentele pentru ambele concerte s-au epuizat iar suplimentari nu mai sunt posibile, deoarece sala de teatru Reduta are un numar foarte limitat de scaune!

Pentru concertul din Bucuresti, AGALLOCH si ALCEST, din data de 21 martie, biletele se pot procura tot de la Titus si Alex, cu mentiunea ca se vor gasi si la intrare in Clubul The Silver Church, in seara evenimentului, la acelasi pret, de 45 lei.

Vom reveni cu alte detalii in saptamanile ce urmeaza!

Informatii, video oficial AGALLOCH gasiti mai jos:
http://www.agalloch.org
http://www.myspace.com/agalloch
http://www.youtube.com/watch?v=gYMaIzFq1Iw

Informatii ALCEST:
http://www.alcest-music.com
http://www.myspace.com/alcestmusic

...underground will never die!
http://www.kogaionon.com
http://www.donisart.ro
Echipa Kogaionon & DonisArt


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top