Noutăți și comunicate

Detalii despre lansarea albumului Voodoo - Trooper si urmatorul turneul national

16 august 2011
Detalii despre lansarea albumului Voodoo - Trooper si urmatorul turneul national
Trooper, cea mai îndrăgită formație de rock din România, va avea o toamnă încărcată. Trupa va lansa cel de-al șaselea album de studio, intitulat "Voodoo". Discul va fi promovat printr-un turneu național, primele concerte urmând să aibă loc în luna octombrie 2011.

Dupa discuții lungi, băieții au reușit să găsească un nume pentru noul lor album. Titlul acestuia, "Voodoo", este unul plin de semnificații. Alin Dinca, solistul vocal al formației Trooper, descrie ideea din spatele acestui disc: "Am ales ca subiect pentru disc să vorbim despre diferitele forme de "subjugare" a sufletului. Într-un fel sau altul, că vrem sau nu, trăim într-o lume care te posedă în fiecare clipa a vieții tale: mergi la muncă și faci lucruri pe care le vrei sau nu, mergi pe stradă și faci ce face toată lumea, pornești televizorul și brusc simți cum unii încearcă să-ți bage lucruri pe gât, înveți ce te pune lumea, te dezvolți cum vrea unul sau altul, iubești cum ești învățat să iubești, trăiești într-o continuă luptă cu tine. În lumea asta, oricine poate să fie un posibil "vrăjitor voodoo". Vreau să conștientizăm toți câte lucruri facem în fiecare zi, lucruri pe care nu le vrem, ba chiar le detestăm. Este vorba despre un control al sufletelor în masă. Trăim într-o perioada voodoo și suntem niște păpuși care execută exact ceea ce ni se cere. Poate reușim să ne scoatem toate acele din piept și să trăim așa cum trebuie."

Turneul "Voodoo" va trece prin marile orașe ale României, ducând mai departe bucuria unui show live, plin de energie dar și de muzicalitate. Băieții de la Trooper nu vor să dezvăluie prea mult din planul pe care l-au făcut, însă îi asigură pe susținătorii lor că turneul va fi un concept marca Trooper, din care nu vor lipsi momentele inedite și invitații speciali.

Concertele Trooper vor fi deschise de către trupa Addiction, o trupă tânără, cu mare potențial, fondată în 2008 la Brăila. Băieții de la Addiction au câștigat până acum câteva premii importante și sunt gata să reprezinte cu brio următoarea generație rock a României.

Iată lista cu primele concerte confirmate în cadrul turneului "Voodoo":
- 7 octombrie 2011 - Câmpina
- 8 octombrie 2011 - Târgoviște
- 14 octombrie 2011 - Iași
- 15 octombrie 2011 - Bacău
- 11 noiembrie 2011 - Galați
- 18 noiembrie 2011 - Buzău
- 3 decembrie 2011 - București
- 10 decembrie 2011 - Brașov

În scurt timp, vor fi anunțate și alte orașe în care Trooper va concerta.

Pentru alte detalii și noutăți, vizitați http://www.trooper.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top