Noutăți și comunicate

Detalii despre Transilvania Tattoo Expo 2012

22 iunie 2012
Detalii despre Transilvania Tattoo Expo 2012
Transilvania Tattoo Expo readuce in peisajul cultural al orasului cea mai controversata forma de exprimare artistica, arta corporala, in anul in care Sibiul isi celebreaza mostenirea baroca. Cea de-a patra editie a celei mai importante conventii de tatuaje din Europa de Est se va desfasura anul acesta in perioada 22 - 24 iunie 2012, in holul Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu.

Tema editiei din acest an este "Updated by Rock", evenimentul oferind publicului spectator o serie de activitati conexe concursurilor de tatuaje, care vor aduce in actualitate trecutul baroc al orasului. Expozitia de pictura si grafica inclusa in program, cea de afise publicitare realizate de artisti tatuatori celebri si concertele rock cu scenografie adaptata temei generale, vor evidentia legaturile dintre acest curent cultural si arta corporala.

Un alt element de noutate va fi reprezentat de atelierele educative sustinute de specialisti care au legatura cu acest domeniu: antropologi, profesori in istoria artelor, medici dermatologi si juristi. Scopul acestor intâlniri este de schimba mentalitatea oamenilor cu privire la tatuaje, de a-i indruma pe cei hotarâti sa faca acest pas si a le prezenta riscurile la care se expun.

Tot in ideea de a aduce publicul mai aproape de originile artei corporale si a le prezenta adevarata simbolistica a tatuajelor, in cadrul conventiei din acest an vor fi prezentate filme documentare, informatii si spectacole dedicate care au legatura cu tema generala.

Cei interesati de inscriere sau care vor sa urmareasca ultimele detalii privind desfasurarea evenimentului, pot accesa site-ul official: http://www.tattooexpo.ro sau pagina de Facebook: https://http://www.facebook.com/transilvaniatattooexpo

Transilvania Tattoo Expo 2012 este o actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.


Evenimente recomandate

Top