Noutăți și comunicate

Descopera culisele Rock Legends maine de la ora 14 pe Radio Lynx

17 octombrie 2011
Descopera culisele Rock Legends maine de la ora 14 pe Radio Lynx
Conceptul Rock Legends intră puternic pe piață, cu cele două concerte în cadrul cărora vor ajunge, în premieră, la București două dintre cele mai importante nume, care au făcut istorie pe scena rockului extrem: Sodom & Venom.

Mâine, 18 octombrie, veți putea afla mai multe despre aceste două concerte și despre ce a însemnat pentru organizatori aducerea acestor trupe în România, chiar de la Mihai Coro Caravețeanu, unul dintre organizatorii evenimentului. Acesta va fi prezent, începând cu ora 14.00 în studioul Radio Lynx, la emisiunea Backstage.

Emisiunea va include și o intervenție live din partea unuia dintre celebri muzicieni care vor ajunge la București în cadrul Rock Legends. Începând cu ora 14 veți putea adresa întrebări, pe chatul Radio Lynx, atât pentru organizatorul concertelor cât și pentru artistul care va fi alături de noi prin telefon. Întrebările vor fi preluate și adresate live, iar cele mai interesante vor fi premiate, la finalul emisiunii cu o invitații la concert.

Primele doua concerte Rock Legends se vor desfășura în primele două weekenduri ale lunii noiembrie 2011, la Arenele Romane din București. Alături de cele doua trupe headliner vor evolua și multe trupe românești și străine.

Rock Legends este o producție Axa Valaha Productions și Big Name Entertainment, în parteneriat cu promoterul și impresarul Niki Constantinescu.

Biletele s-au pus în vânzare, la prețul de 75 lei pentru fiecare concert în parte, respectiv 120 lei abonamentul pentru ambele evenimente. Prețurile sunt valabile până în preziua concertelor, 4 și respectiv 11 noiembrie 2011. 


În ziua concertelor, biletele vor fi disponibile doar la casa de bilete de la Arenele Romane la prețul de 85 lei, în timp ce prețul abonamentelor va ramâne 120 lei, inclusiv în data de 5 noiembrie 2011.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Carturești și online pe http://www.eventim.ro), Bilete.ro, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Palatul Național al Copiilor, Bestial Records - filiala Bucuresti, H&H Bar și Fire Club.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top