Noutăți și comunicate

Depeche Mode lanseaza Soothe My Soul

18 martie 2013
Depeche Mode lanseaza Soothe My Soul
Depeche Mode a lansat recent Soothe My Soul, cel de-al doilea single inclus pe albumul Delta Machine ce va fi lansat primavara aceasta, pe data de 26 martie 2013, cu doar cateva saptamani inaintea show-ului de la Bucuresti. Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus, concertul Depeche Mode va avea loc pe Arena Nationala, pe data de 15 mai 2013, fiind organizat de Emagic.

Soothe My Soul este cea mai recenta piesa lansata de Depeche Mode ce a putut fi ascultata in premiera chiar weekendul acesta, in cadrul emisiunii lui Shaun Heaveny de la BBC Radio 6. Single-ul se incadreaza in directia muzicala a noului album, cu un puternic sound electro, mult mai ritmat decat Heaven - primul extras de pe Delta Machine. Trupa se afla in plina campanie de promovare a celui de-al treisprezecelea material discografic, fiind prezenta de curand si in emisiunea lui David Letterman unde a sustinut un concert, inregistrarea putand fi urmarita integral pe site-ul oficial CBS.

Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai, 2013 la Tel Aviv (Israel), iar concertul de la Bucuresti va avea loc pe 15 mai 2013, pe Arena Nationala. Biletele pot fi achizitionate online, de pe http://www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi cuprinse intre 145, 170, 200, 240, 270 si 320 de lei, in tribune si peluza.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top