Noutăți și comunicate

Delia & Band concerteaza la Hard Rock Cafe

6 septembrie 2017
Delia & Band concerteaza la Hard Rock Cafe
Miercuri, 6 septembrie 2017, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts va invita la concertul live Delia & Band de la Hard Rock Cafe.



Solista va fi însoțită de trupa sa de acompaniament și va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranță molipsitoare. În deschidere îi veți asculta pe SAVE. Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei.

Talentata artistă reușește să se reinventeze în mod constant și să încânte publicul prin apariții spectaculoase, prezență scenică debordantă și piese pe măsură. Hituri precum „Pe aripi de vânt”, „Da, mamă, ”, "1234", "Ce are ea" sau “Râmai cu bine” i-au adus zeci de milioane de vizualizări pe You Tube si au adus-o în rândul celor mai difuzați muzicieni pe stațiile radio & tv de profil.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Biletele pentru concertul Deliei se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 69 de lei, fără loc, în fața scenei, pe ringul de dans;
- 110 de lei, cu loc la masă, în sală.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top