Noutăți și comunicate

Declaratia Denisei Sandulescu D&D East Entertainment legata de suplimentarea Golden Circle la Bon Jovi

20 mai 2011
Declaratia Denisei Sandulescu D&D East Entertainment legata de suplimentarea Golden Circle la Bon Jovi
Referitor la reactiile aparute in urma comunicatului de presa, emis cu privire la infiintarea categoriei Diamond Circle la Bon Jovi, sunt in masura sa facem urmatoarele precizari :

Declaratia Denisei Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment

Dupa comunicatul de presa din data de 18 Mai, doresc sa revin mai detaliat asupra activitatilor ce au condus la decizia noastra si a managementului Bon Jovi de a implementa in planul locatiei din Piata Constitutiei zona Diamond Circle.

Aceasta zona a fost initial dedicata unuia dintre sponsorii nostri, care era dispus sa preia aceste 700 de bilete, ceea ce nu a mai intrat in domeniul activitatilor acestuia. Decizia mea, impreuna cu managementul formatiei, a fost de a iesi spre vanzare cu categoria Diamond Circle, care se regaseste pe plan international, la toate locatiile din cadrul turneului "Open Air".

Dupa reactiile negative pe care le-am observat in retele de socializare, am insistat personal sa oprim vanzarea biletelor Diamond Circle si sa suplimentam cu cele 700 de bilete zona Golden Circle, conform cererii fanilor din Romania.

Sper sa observati ca rezultatul acestor eforturi a fost de a sustine interesul vostru, si sunt sigura ca vom continua sa cream impreuna cele mai mari evenimente pe care vi le doriti.

Va multumesc foarte mult pentru suport si intelegere.

Denisa Sandulescu
General Manager D&D East Entertainment

Sursa : D&D East Entertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top