Noutăți și comunicate

Decernarea premiilor ClujLife Awards II in Flying Circu Pub din Cluj-Napoca

10 februarie 2012
Decernarea premiilor ClujLife Awards II in Flying Circu Pub din Cluj-Napoca
Vineri, 10 februarie 2012, începând cu ora 21:30 sunteți invitați în Flying Circus Pub unde ClujLife.com, cel mai ambițios și vizibil proiect online de lifestyle din Cluj-Napoca, lider pe segmentul de evenimente și timp liber, anunță ediția a II-a a premiilor ClujLife.
ClujLife Awards este un proiect menit să prezinte feedback-ul publicului "devorator" de evenimente. Tot ce a contat in 2011 s-a sintetizat într-o listă de categorii și mulți nominalizați.

Haideți să aflați cine a contat anul acesta și să vă susțineți favoriții.

Pentru ca evenimentul sa fie complet, trei trupe vor urca pe scenă:

THE MOOoD (Rock'n'Roll - Bucuresti)
http://www.facebook.com/themooodofficial

LIGHTS OUT (Alternative/Indie/Funk - Cluj-Napoca)
http://www.facebook.com/lightsoutcluj

NATIF (Acoustic/Alternative/Brit-folk - Cluj-Napoca)
http://www.facebook.com/natifcluj


The MOOoD este o trupă de rock alternativ din Romania, înființată în aprilie 2006. S-au detașat încă de la început pe scena muzicii alternative românești prin showurile lor pline de energie și printr-un sound rock bine lucrat, catalogat adesea ca brit-indie, datorită timbrului vocal special al solistului. The MOOoD înseamnă acum Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (baterie, backing vocals), Mircea Voloh (chitară, backing vocals) și Mihai Marin (bas, backing vocals) iar cu ei ne-am intalnit ultima oara in Flying Circus Pub pe 14 octombrie 2012.

Lights Out! e una dintre cele mai surprinzătoare trupe clujene. Alcătuită din Teo Retegan (voce, clape), Oana Pop (tobe), Andrei Sîncrăian (chitare) și Andrei Bobiș (chitare), Lights Out! au crescut teribil în ultimele luni, fiind deja miles away de acea trupă care în toamna trecută, la nici un an de la primele acorduri cântate împreună, câștiga premiul de popularitate în cadrul concursului byron Rock Your High School. Cu un sound ce respiră influențe indie proaspete din zona Florence + The Machine/Warpaint/Tame Impala și cu o voce feminină ce-ar putea-o face să roșească pe Florence Welch, Lights Out! lucrează de zor zilele acestea la conturarea EP-ului de debut.

Natif este o prezență nouă și inedită în peisajul muzical clujean. Formația îmbină muzica cu energia într-un melanj muzical compus din elemente alternative și brit-folk. Povestea Natif a început în luna septembrie 2011, având un prim capitol de existență efervescent materializat prin o serie de concerte în cluburi și aer liber, un premiu pentru "DEBUTUL ANULUI" în cadrul PREMIILOR IRISH AND MUSIC PUB 2011, includerea ca prima trupă din România în proiectul internațional KINETERS și nominalizarea la categoria "Cei mai buni artiști locali" în cadrul premiilor ClujLife Awards 02. Natif au concertat în Flying Circus în deschidere la Partizan.


Sursa : Flying Circus Pub


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top