Noutăți și comunicate

Deathdrive - noul nume al trupei Dodiez

1 august 2009
Trupa Dodiez (Metal/Thrash/Hardcore) anunta schimbarea numelui, noua imagine a trupei, albumul de debut si turneul national.

Incepand cu data de 1 august 2009, trupa nu va mai exista sub numele de Dodiez. Se produce astfel o schimbare de amploare in existenta trupei, schimbare ce am planuit-o inca din 2006 cand am lansat EP-ul "The Perfect World", dar pe care am amanat-o pentru lansarea oficiala a unui album full-lengh. Motivatia din spatele acestei decizii rezida in schimbarile succesive de componenta ce au condus, implicit, la evolutia compozitiilor spre alte zone muzicale fata de cele cu care plecase la drum Dodiez in 2002. Noile viziuni, maturizarea trupei, evolutia stilistica si compozitionala au impus necesitatea unei noi denumiri sub care membrii trupei sa-si exprime ideile muzicale.
Asadar noul nume sub care va evolua trupa de la 1 august 2009 este "Deathdrive".

Toate update-urile ce rezulta din acesta schimbare(logo,album front cover,myspace design etc) pot fi vizualizate pe situl trupei la www.myspace.com/deathdriveband.

La sfarsitul lunii decembrie 2008 trupa a intrat in studio si a inregistrat primul material L.P., material ce va iesi pe piata incepand cu 1 octombrie 2009. Albumul se va numi "War Within", este auto-produs, si va avea parte de o lansare la nivel national.

Turneul de lansare intitulat "The Drive towards death, destruction and non-existence Tour", este programat pentru 1-14 Octombrie 2009 si va cuprinde marile orase.

Pentru mai multe detalii despre album precum si datele turneului accesati myspace-ul trupei Deathdrive disponibil din 1august 2009: www.myspace.com/deathdriveband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top