Noutăți și comunicate

De la Blues la Metal cu Nicu Covaci, Mony Bordeianu si AG Weinberger in Hard Rock Cafe

ANULAT !!!
4 noiembrie 2015
De la Blues la Metal cu Nicu Covaci, Mony Bordeianu si AG Weinberger in Hard Rock Cafe
Miercuri, 4 noiembrie 2015, de la ora 21:00 sunteti invitati in Hard Rock Cafe la evenimentul De la Blues la Metal cu Nicu Covaci, Mony Bordeianu și AG Weinberger

Nicu Covaci, Mony Bordeianu și AG Weinberger - trei nume legendare concertează, pentru prima oară împreună, pe scena din Hard Rock Cafe, miercuri, pe 4 noiembrie. Evenimentul, ce marchează lansarea oficială Rock House Events, se va derula sub titlul sugestiv “De la Blues la Metal".
Vă invităm să luați parte la un jam session extraordinar, în care veți asculta piesele Phoenix și multe alte refrene ce au făcut istorie, lansate de The Rolling Stones, The Beatles, The Doors sau The Kinks. Cei doi fondatori ai trupei Phoenix și celebrul bluesman AG Weinberger îi vor avea alături pe Costin Adam – voce, Bogdan Munteniță – voce, Flavius Hossu – tobe și Mircea Munteniță – bass.


La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosfera unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai plăcută experiență live.

Evenimentul “De la Blues la Metal” de pe 4 noiembrie va începe la ora 21.00, iar intrarea se va face pe baza unei donații în valoare de 20 lei, sumă destinată persoanelor cu nevoi speciale.


Evenimente recomandate

Top