Noutăți și comunicate

De azi se pot cumpara vouchere pentru zona de camping la Festivalul OST FEST

5 aprilie 2012
De azi se pot cumpara vouchere pentru zona de camping la Festivalul OST FEST
Intre 15 si 17 iunie 2012, va avea loc festivalul OST Fest, la Romexpo Bucuresti.

Organizatorii festivalului OST FEST pun la dispozitia publicului un spatiu verde in cadrul complexului Romexpo, ce permite instalarea a 600 corturi! Asadar toti cei care doresc sa fie cat mai aproape de trupele lor preferate, pot achizitiona un loc in spatiul special amenajat pentru camping!

Pretul de campare pentru toata perioada de festival este de 30 lei/persoana. Accesul in zona de campare se va putea face incepand cu data de 14 iunie ora 14.00. Evacuarea zonei de campare se va face in data de 18 iunie 2012, ora 14.00. In cazul in care vor fi persoane care vor dori achizitionarea unui loc in camping pe o perioada mai scurta (16-17 iunie 2012), pretul va ramane acelasi.

Pentru a asigura un confort cat mai mare tuturor celor care se vor campa, in zona vor fi amenajate dusuri, toalete, corturi in care se va putea servi masa, baruri, precum si alte spatii de servicii si divertisment.

Regulamentul de camping si toate informatiile necesare se pot gasi accesand http://www.ostfest.ro.

Daca vrei sa fii cel mai aproape de membrii trupelor: MOTÖRHEAD, MÖTLEY CRÜE, MEGADETH, EUROPE, MANOWAR, DIMMU BORGIR, OVERKILL, LAKE OF TEARS, sa nu iti scape nici un concurs sau moment interesant organizat in cadrul festivalului, achizitioneaza un loc in spatiul special amenajat pentru camping!
Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:
- 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 350 lei Fire Circle
- 265 lei Tribuna
- 120 lei Golden Circle
- 90 lei Gazon
- 30 lei Camping

Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
- 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 525 lei Fire Circle
- 400 lei Tribuna
- 200 lei Golden Circle
- 150 lei Gazon

Pentru toti cei care isi doresc sa-i asculte live pe Mötley Crüe, Dimmu Borgir, OverKill, Manowar, Europe, Trooper, HollyHell, Motörhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears si nu numai, biletele si abonamentele la OST FEST precum si voucherele pentru zona de camping se gasesc la: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.RO sau MYTICKET.RO.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top