Noutăți și comunicate

Days of Confusion in competitia pentru Summer Breeze Festival 2013

24 iunie 2013
Days of Confusion in competitia pentru Summer Breeze Festival 2013
DAYS OF CONFUSION a fost aleasa dintre cele peste 3000 de trupe inscrise, intre primele 20 de trupe ce participa la votarea online pentru NEW BLOOD AWARD 2013! Pana pe 30 iunie, votul tau ii poate ajuta sa ajunga intre cele 5 trupe pe care le vom vedea in august pe scena festivalului SUMMER BREEZE din Dinkelsbühl, Germania!

Cele mai votate 5 trupe vor canta in deschiderea festivalului pe 14 august 2013, in competitia pentru New Blood Award, iar trupa castigatoare va avea ocazia sa cante pe una din scenele mari ale festivalului pe 15 august 2013!

Reguli pentru votare:
"¢ fiecare dintre cele 20 de trupe participante trebuie votata;
"¢ voturile vor fi acordate in stelute, pe o scara de la 1 la 5;
"¢ numai membri inregistrati pe site (http://www.summer-breeze.de) pot participa la vot;
"¢ votarea va fi oprita pe 30 iunie 2013;

Trupa Days of Confusion s-a infiintat in anul 2010, abordand genurile alternative de metal si post grunge. In noiembrie 2012 a lansat primul material discografic, respectiv ep-ul Seeds, iar anul acesta a castigat premiul pentru cel mai bun debut in cadrul Metalhead Awards. Days of Confusion a cantat ca opening act pentru trupe ca Arch Enemy si Accept, participand de mai multe ori si in cadrul proiectului The Almighty Three, alaturi de Goodbye to Gravity si White Walls. Formata din Cezar
Popescu (chitara, voce), Cosmin Lupu (chitara, voce), Andrei Ilie (tobe) si Dan Ionescu (chitara), trupa se pregateste de inregistrarea unui nou material discografic a carui lansare este programata pentru primavara 2014, intre timp continuandu-si seria de concerte programate in Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara.


http://www.youtube.com/watch?v=38FNkprZHWs
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top