Noutăți și comunicate

Days of Confusion, White Walls si Goodbye to Gravity la The Almighty Three in club Mojo

19 decembrie 2012
Days of Confusion, White Walls si Goodbye to Gravity la The Almighty Three in club Mojo
Miercuri, 19 decembrie 2012, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupelor Days of Confusion, White Walls si Goodbye to Gravity în club Mojo.

La standul de produse se poate achizitiona modelul de tricou oficial The Almighty Three precum si CD-uri sau tricouri ale fiecarei trupe, iar pretul unui bilet este de 20 lei.
Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, București.

The Almighty Three este un concept aparut la intiativa membrilor trupelor din tanara generatie de metal modern din Romania - Days of Confusion, White Walls si Goodbye to Gravity. Ideile au aparut inca din vara acestui an, insa primul concert in aceasta formula urmeaza a fi concretizat pe data de 5 decembrie in clubul Mojo din Bucuresti.

Proiectul are la baza unitatea si diversitatea muzicala - 3 trupe ce se sprijina reciproc si ofera publicului o experienta muzicala deosebita - in cadrul concertelor, membrii celor 3 formatii se vor amesteca in grupuri inedite si vor interpreta piese cunoscute din sfera metalului modern, iar alte surprize fiind deja in pregatiri.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top