Noutăți și comunicate

Dax canta cu trupa Taxi in concertul caritabil

8 iulie 2011
Dax canta cu trupa Taxi in concertul caritabil
In data de 9 iulie 2011, DAX, The Man With The Sax, va fi unul dintre invitații speciali ai trupei Taxi la "Concert pentru inima lui Călin", eveniment ce va avea loc  în Jukebox Venue.

Prieten bun și vechi colaborator al trupei Taxi (el a orchestrat/produs "Stelele care cad"), Dax, cunoscut și sub numele de The Man With The Sax, și-a anunțat participarea la concert imediat ce a aflat de demersurile pe care le face Taxi pentru a ajuta un copil bolnav. Dax a trecut recent printr-o operație foarte dificilă, fiind, la rândul lui, susținut de toți colegii din showbiz. După părerea lui, cel mai imporant lucru pentru a trece peste orice este dragostea și susținerea apropiaților.

Deja la a doua colaborare cu Taxi, Compania 7 se pregătește să reinterpreteze piesa "Cele două cuvinte", după ce a realizat propriul remake al videoclipului.

Toate aceste demersuri au ca scop susținerea copilului Călin Ungureanu, care suferă de o gravă boală de inimă.

Biletele s-au pus în vânzare în Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro). Prețul unui bilet este de 35 de lei, întreaga sumă strânsă urmând să fie donată pentru operația lui Călin.

Rezervările pentru concertul organizat în Jukebox Venue se fac la numărul de telefon 021 322 66 10.  Biletul nu presupune loc la masă.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top