Noutăți și comunicate

Daruieste un zambet in prag de sarbatori cu BENETONE in Old City

25 noiembrie 2010
Daruieste un zambet in prag de sarbatori cu BENETONE in Old City
Joi, 25 noiembrie 2010, BENETONE Band te asteapta la Old City pentru a iti oferi the classic rock experience. Ajunsi la concertul cu numarul 10, Porro, Mircea, Alex si Thomas vor canta de aceasta data pentru a le aduce copiilor mai putin norocosi un zambet in prag de sarbatori.

Intrarea la eveniment este gratuita si poti rezerva locuri la benetone[dot]band[at]gmail[dot]com sau telefonic la 0720034031. Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://benetoneband.wordpress.com.

Pentru ca ti-e dor de o seara de muzica live, distractie si galagie ia-ti cu tine gasca si vino joi, 25 noiembrie la Old City. BENETONE Band will shake you all night long si vei incheia cu siguranta seara strigand "More, more, more!".

Daruieste un zambet in prag de sarbatori. Pe langa distractie si classic rock, te invitam sa iti amintesti de bucuria pe care o simteai iarna atunci cand erai copil. Ajuta-ne sa oferim cateva clipe de bucurie celor ce au fost mai putin norocosi decat noi si sa le demonstram ca Mos Craciun exista. Asa ca ia cu tine ursuletul de plus, papusile sau masinutele de cand erai mic, dulcuriule pe care doresti sa le faci cadou de sarbatori si vino la Old City joi, 25 noiembrie. Impreuna cu Old City, BENETONE Band va canta colinde si va darui lucrurile stranse in aceasta perioada copiilor dintr-un orfelinat bucurestean.

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Old City, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top